Χρόνια Πολλά! Καλή Χρονιά να έχουμε με υγεία και χαρά από όλους εμάς!

Μπαίνει ένας τύπος στο αεροπλάνο και κάθεται περιμένοντας την απογείωση. Σε λίγο μπαίνει στο αεροπλάνο μια κοπέλα και παγώνουν όλοι. Κουκλάρα με τα όλα της, κρατά το εισιτήριο της και κάθεται τελικά ακριβώς δίπλα από τον τύπο.
Απογειώνεται το αεροσκάφος και σε λίγο η γκόμενα βγάζει από το τσαντάκι της ένα πορνοπεριοδικό. Αρχίζει να το μετροφυλλά και από δίπλα ο τύπος έχει πια τρελαθεί.
-Θα κάνω το πρώτο βήμα λέει... κι ότι γίνει ας γίνει.
-Βλέπω μορφώνεστε... της λέει
-Ε ναι το κατά δύναμην λέει η κοπέλα.
- Και τί έχετε συμπεράνει από τη μέχρι στιγμή μελέτη σας; Τη ρωτάει.
-Εχω συμπεράνει πως οι Άραβες έχουν την πιο μεγάλη... και οι Έλληνες την πιο χοντρή.
-Τέλεια ... της απαντά... και το ονοματάκι σας;
-Λίτσα. Εσάς?
-ΧΟΥΣΕΙΝ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ
Ενα ζευγαρι εχει μολις κανει ερωτα για πρωτη φορα στην κρεβατοκαμαρα της γυναικας και ξαπλωνουν κι οι δυο εξαντλημενοι κι αγκαλιασμενοι.

Σε καποια στιγμη τα ματια του νεαρου πεφτουν πανω στην κορνιζα που βρισκεται στο κομοδινο. Ειναι μια φωτογραφια ενος αντρα αρρενωπου , με γενεια και πονηρο χαμογελο.
" Δεν πιστευω να εισαι παντρεμενη...." κανει ο νεαρος " και να ειναι o αντρας σου αυτος? "
" Οχι , χαζουλη , δεν ειναι ο αντρας μου , δεν ειμαι παντρεμενη " του απαντα εκεινη.
" Τοτε καποιος ιδιαιτερος γκομενος ? " ξαναρωταει εκεινος διστακτικα.
" Οχι , οχι , που παει ο νους σου....."
" Αδερφος , πατερας σου , θειος ? "
" Τς , τς , τς....μαντεψε ξανα " τον τσιγλαει εκεινη.
" Μμμμ....καποιος φιλος σου αγαπημενος τοτε? " aναρωτιεται πλεον ευλογα ο
νεαρος.
" Οχι βρε ανοητο παιδι , εγω ειμαι , πριν την εγχειριση!"
Είναι δυο βελόνες και τρέχουν στην ανηφόρα.
Τότε περνάει ένας σκατζόχοιρος από δίπλα τους και λέει η μία βελόνα στην άλλη:
- Το χάσαμε το λεωφορείο!!

Πάει ένας τύπος στο συνεργείο το Lada του και λέει στο μάστορα:

- Ρε μάστορα,έχω ένα πρόβλημα.Καθώς πηγαίνω στην εθνική οδό με 200 χιλιόμετρα, στο πίσω παμπρίζ ακούω ένα τακ, τακ, τακ..

Και ο μάστορας:
- Δεν είναι τίποτα... Ο Xάρος σε προειδοποιεί να ελαττώσεις ταχύτητα..



Tο τατουάζ κρατάει ένα μερίδιο (ανερχόμενο μάλιστα την τελευταία πενταετία) στον κόσμο της body art - της τέχνης που στολίζει το σώμα με σχέδια ή με κοσμήματα.


Πρόστιμο για το Σακίλ Ο' Νιλ, επίθεση του Φιλ Τζακσον στο Γκασόλ, οι καλύτεροι παίκτες της εβδομάδας και τα αποτελέσματα των αγώνων των τελευταίων ημερών...



Ας δούμε λοιπόν τις ταινίες που μας περιμένουν για το νέο έτος του 2011, όπως έχουν καταγραφεί στο imdb και με μια μικρή περιγραφή που έγραψα για την κάθε ταινία...




Καλημέρα με ένα track απο το Fast and Furious! Ευκαιρία τώρα ,που σε λίγο καιρό βγαίνει και το πέμπτο fast and furious με όνομα FastFive, να ετοιμάσουμε ένα αφιέρωμα στις ταινίες αυτές!...
ΚΑΛΑ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ!!!
και καλές γιορτές σε όλους !









Συνεχίζοντας τα threads με θεματολογία Χριστουγέννων, δημοσιεύω ένα ακόμα θέμα με ενα βίντεο απο τους αξέχαστους πια A.M.A.N. Είστε σίγουροι πως θέλετε να βγείτε φωτογραφία με τους καλούς και χαρωπούς Άγιους Βασίλιδες που κυκλοφορούν στους δρόμους αυτές τις μέρες? Ξανασκεφτείτε το!!!

Τα Ημισκούμπρια με εναν απο τους πιο επίκαιρους στίχους δεμένους με μία χριστουγεννιάτικη μελωδία, συνθέτουν ένα απο τα πιο χιουμοριστικά τραγούδια για τη γιορτή των Χριστουγέννων.Ουσιαστικά, με απίστευτα και πανω απ'ολα εύστοχα αστεία μας ανοίγουν τα μάτια και με μία δικιά τους σκοπιά περιγράφουν αυτή τη γιορτή μέσα απο την ελληνική πραγματικότητα.Το μόνο που με χαλάει στο όλο σύνολο είναι το κλιπάκι αλλά το τραγούδι είναι τόσο γαμάτο που το επισκιάζει.Τα λόγια είναι περιττά..Απολαύστε!:




Μία ωραία σάλτσα για μακαρόνια, γρήγορη,νόστιμη και.... Ροζ!!!


Καλό ταξίδι να έχουν οι Μαρκούτσοι που έφυγαν σήμερα και οι υπόλοιποι που φεύγουν αύριο! Καλό Ταξίδι και καλές διακοπές και σε όλους του φοιτητές που φεύγουν σιγά σιγά....
Όσοι έχετε browser στο κινητό σας και δεν θέλετε να φορτώσετε γρήγορα το Μαρκούτσο βρείτε μας εδώ! ή στη διεύθυνση to-markoutso.blogspot.com/?m=1
έρχεται ,ελπίζουμε στο μέλλον, app και για iphone!!!


Ερχονται Χριστούγεννα και πρέπει λοιπόν να φτιάξουμε τα εδέσματα τα οποία θα δώσουν μια χριστουγεννιάτικη γεύση τόσο στο σπίτι μας όσο και στους καλεσμένους μας...ο πιο γλυκός τρόπος να το κάνουμε αυτό είναι με το να φτιάξουμε κουραμπιέδες και μελομακάρονα. Ορίστε οι συνταγές.......


Ένα κομμάτι για τους απανταχόυ πότηδες...




ΟΝΕ TREE HILL...
Mια απο τις καλυτερες νεανικες ταινιες σειρες ever!!!Προκειται για τις ζωες 5 εφηβων ,οι οποιες ειναι γεματες ερωτες, ιντρικες και πολυ ενδιαφερον!!!



Τελικά πόσο µοιάζουν ο γυναικείος και ο ανδρικός οργασµός; Και κυρίως πώς µπορούν να συντονιστούν;



Αν και το είχα βρει αυτό το ανέκδοτο απο παλιά σε κείμενο -και ακόμα το βλέπω σε διάφορες εκδόσεις-πιστεύω οτι αξίζει να το ακούσετε απο το Γιάννη Σερβετά για ευνόητους λογους!!!

Απολαύστε τον απο το το 1:36




Άντε να ζεσταθεί το ... κοκαλάκι μας γιατί από ότι φαίνεται θα αργήσει να φτιάξει λίγο ο καιρός!
Μυστήριο,ίντριγκα,απάτες και δολοφονίες σε δύο σειρές που δύσκολα θα περάσουν στη ληθη...





Η ταινία του Γούντι Άλεν ΘΑ ΣΥΝΑΝΤΗΣΕΙΣ ΕΝΑΝ ΨΗΛΟ ΜΕΛΑΧΡΙΝΟ ΑΝΔΡΑ ακολουθεί τη ζωή δύο παντρεμένων ζευγαριών, του Άλφι (Άντονι Χόπκινς) και της Ελένα (Τζέμα Τζόουνς), της κόρης τους Σάλι (Ναόμι Γουότς) και του συζύγου της Ρόι (Τζος Μπρόλιν), μέσα από τα πάθη, τις φιλοδοξίες, τα άγχη και τα μπλεξίματα, τα οποία τους οδηγούν.

Ο Τζον είναι διαζευγμένος, δεν έχει πλέον κοινωνική ζωή και η πρώην σύζυγός του ετοιμάζεται να ξαναπαντρευτεί.

Halo είναι το όνομα μιας σειράς ηλεκτρονικών παιχνιδιών επιστημονικής φαντασίας. Είναι δημιούργημα της Bungie, ανήκει και εκδίδεται από ταMicrosoft Game Studios. Η σειρά περιλαμβάνει τα παιχνίδια Halo: Combat Evolved, Halo 2, Halo 3, Halo Wars, Halo 3: ODST και το Halo: Reach.

Η Αγορά, μία από τις καλύτερες επιλογές για την μεσημεριανή αλλά και βραδινή διασκέδαση σας! 

Σε Κρητικό χωριό :
- Σήφη , ορέ Σήφηηηηηηηη.
- Ναι πατέρα ..

Φωτισμένοι δρόμοι, στολίδια στα μαγαζιά, μελωδίες από παντού...πλησιάζουν τα Χριστούγεννα.
Μερικες απαντήσεις επαγγελματιών στην ερώτηση "Πώς πάνε οι δουλειές;"σε περίοδο οικονομικής κρίσης:



Το Beer Pong είναι ένα αμερικάνικο παιχνίδι το οποίο έχει ως βασικό χαρακτηριστικό την
μπύρα.
Έχει υπολογιστεί ότι κάθε χρόνο πληρώνονται σε όλο τον κόσμο για δωροδοκίες 1 τρισεκατομμύριο δολάρια, γεγονός που εντείνει τη διαφθορά και συμβάλλει στην υπονόμευση του μέλλοντος των επερχόμενων γενεών. Κάθε πράξη δωροδοκίας συμβάλλει στη φτώχεια, αποτελεί τροχοπέδη στην πρόοδο και αποστερεί πόρους για επενδύσεις.

Τη διαφθορά μάχεται εδώ και χρόνια σε παγκόσμιο επίπεδο η μη κυβερνητική οργάνωση «Διεθνής Διαφάνεια», που έπεισε τον ΟΗΕ να υιοθετήσει σχετικές πρωτοβουλίες. Η 9η Δεκεμβρίου γιορτάζεται ως Παγκόσμια Ημέρα κατά της Διαφθοράς, γιατί την ημερομηνία αυτή του 2003 η γενική συνέλευση του ΟΗΕ υιοθέτησε τη Συνθήκη κατά της Διαφθοράς.

Πρωταθλήτρια Ευρώπης η Ελλάδα στη διαφθορά <κάνε κλλικ στο λλινκ!


To Figliano(ή Filgiano για κάποιους άλλους), είναι ενα παιχνίδι που μάθαμε εδώ, άγνωστης προελεύσεως, με γρήγορα αντανακλαστικά και πολυ ποτό...(Ευχαριστούμε το παιδί που μας το έμαθε!!! )


Ο Peter Highman (Robert Downey Jr.) πρόκειται να γίνει πατέρας σε μερικές μέρες. Βρίσκεται στην Atlanta για δουλειές αλλά πρέπει γρήγορα να επιστρέψει στο Los Angeles για να βρεθεί στο πλευρό της γυναίκας του (Michelle Monaghan) την ώρα της γέννας. Λογαριάζει όμως χωρίς τον Ethan Tremplay (Zach Galifianakis), έναν αυτοαποκαλούμενο ηθοποιό, που προκαλεί την αναταραχή ακόμα και αν δεν κάνει απολύτως τίποτα.



Και θέτουμε την ερώτηση: Υπάρχει ο Άγιος Βασίλης???


Στις 7 Δεκεμβρίου κυκλοφορεί επιτέλους σε DVD το tribute show στους Death και τον Chuck Schuldiner που έλαβε χώρα πριν 3 χρόνια στο Quebec του Καναδά. Εκεί, οι Symbolic, μια τοπική tribute μπάντα στους Death, πλαισιώθηκε από μια σειρά γνωστών μουσικών, μεταξύ των οποίων ήταν και οι πρώην κιθαρίστες των Death, Bobby Koelble και Shannon Hamm, ο πρώην μπασίστας τους, ο Scott Clendenin, ο drummer-κτήνος Nick Barker (πρώην Dimmu Borgir, Cradle of Filth, Old Man’s Child, κ.ά.) καθώς και μέλη των Martyr, Quo Vadis και The Autumn Offering. Το DVD περιλαμβάνει ολόκληρο το set εκείνης της βραδιάς, δηλαδή 22 τραγούδια.Σε παρεμφερή νέα, στις 13 Δεκεμβρίου, την ημέρα που συμπληρώνονται 9 χρόνια από τον θάνατο του Chuck, στο 8Ball Club της Θεσσαλονίκης, διοργανώνεται με ελεύθερη είσοδο ένα tribute show στον μεγάλο απόντα, με 4 τοπικά σχήματα, τους Dustynation, Koronzon, P.T.O.M.A. και τους Individuals, οι οποίοι δημιουργήθηκαν ειδικά για αυτό το show από μέλη των Echidna και των Rex Mundi. [Στο Metal Hammer που κυκλοφορεί, μπορείτε να διαβάσετε ένα μεγάλο αφιέρωμα στο DEATH METAL, μέσα από την παρουσίαση 30 albums που δίνουν μια σφαιρική εικόνα του εν λόγω ήχου, χωρισμένα σε 15 "essentials" που πρέπει ν’ αποκτήσει κανείς για να έχει μία πρώτη επαφή με το DEATH METAL και σε 15 "deeper inside" albums για όποιον θέλει να εμβαθύνει ακόμη περισσότερο]

Πηγή:Metal Hammer

ριν από λίγους μήνες στην Αθήνα, στις 2 κινηματογραφικές προβολές του ντοκιμαντέρ για τον Lemmy, οι σκηνοθέτες του μας είχαν υποσχεθεί πως σύντομα θα κυκλοφορούσε και σε DVD, με μπόλικο bonus υλικό… Και όχι μόνο κράτησαν τον λόγο τους, αλλά το έκαναν και με το παραπάνω, μιας και στις 15 Φεβρουαρίου του νέου έτους, θα κυκλοφορήσει στις Η.Π.Α. το DVD “Lemmy: 49% Motherfucker 51% Son of a Bitch”, το οποίο θα περιλαμβάνει όλο το ντοκιμαντέρ που προβλήθηκε στις σκοτεινές αίθουσες ανά τον κόσμο, συν 4 ώρες (!) από bonus υλικό που δεν βρήκε τον δρόμο του στο τελικό cut της ταινίας. Νωρίτερα, στις 24 του Γενάρη, το DVD θα κυκλοφορήσει και στο Ηνωμένο Βασίλειο, όμως εκεί το bonus υλικό δεν θα αγγίζει τις 4 ώρες. Υπομονή μέχρι τον Φλεβάρη, προτείνουμε εμείς, και συχνές ακροάσεις του νέου Motörhead album που κυκλοφορεί σε λίγες μέρες, για να καταπολεμήσουμε τα σύνδρομα στέρησης…

Πηγή:Metal Hammer

“Relentless Reckless Forever” θα λέγεται τελικά το νέο album των Children of Bodom, το οποίο και αναμένεται να κυκλοφορήσει στις 8 Μαρτίου. Το 7ο studio album του Alexi Laiho και της παρέας του ηχογραφήθηκε στα Petrax Studios της Φινλανδίας με παραγωγό τον Matt Hyde (Monster Magnet, The 69 Eyes, Hatebreed) και ως το πρώτο του single και video έχει επιλεχθεί ένα τραγούδι του με τίτλο “Was it Worth it?”, στο videoclip του οποίου θα κάνουν την εμφάνισή τους διάφορα γνωστά ονόματα του skateboarding. Όλα αυτά, βέβαια, μας οδηγούν και στο συμπέρασμα πως σίγουρα θα ακούσουμε νέα τραγούδια από τους Children of Bodom όταν θα μας επισκεφτούν στις 16 του Απρίλη στην Αθήνα, μιας και η νέα τους δουλειά θα έχει ήδη κυκλοφορήσει έναν μήνα πριν!

Πηγή:Metal Hammer

Είναι πλέον επίσημο: οι System of a Down επιστρέφουν στην δράση, τουλάχιστον συναυλιακά! Η δήλωση του group, έχει ως εξής: «Με ενθουσιασμό σας ανακοινώνουμε πως οι System θα παίξουν κάποια shows μαζί το 2011. Θέλουμε να σας ευχαριστήσουμε για την αφοσίωση και την υποστήριξή σας, όχι μόνο στους System of a Down, αλλά και στις solo προσπάθειές μας. Δεν έχουμε κάποιο μακροπρόθεσμο πλάνο στο μυαλό μας, απλά παίζουμε αυτά τα shows επειδή θέλουμε να ξαναπαίξουμε μαζί σαν μπάντα και για εσάς, τους φοβερούς οπαδούς μας.» Μέχρι στιγμής έχουν ανακοινωθεί 10 εμφανίσεις των System, όλες για τον Ιούνιο του 2011. Στις 2 Ιουνίου παίζουν στο Μιλάνο, στις 4 στην Νυρεμβέργη, στις 5 στο Rock am Ring, στις 6 στο Παρίσι, στις 9 στο Greenfield fest της Ελβετίας, στις 11 στο Download στο Donington, στις 13 στο Novarock της Αυστρίας, στις 15 στο Βερολίνο στις 17 στο Metaltown του Gothenburg στην Σουηδία και στις 19 στο Provinssrock της Φινλανδίας. Περισσότερες ημερομηνίες θα ανακοινωθούν σύντομα και ελπίζουμε η Ελλάδα να είναι μέσα σε αυτές!

Πηγή:Metal Hammer

Μετά από μια σειρά ασαφών δηλώσεων που αφορούσαν το μέλλον των Slipknot μετά τον θάνατο του Paul Gray, τα λόγια του drummer τους, Joey Jordison, έρχονται να λυτρώσουν τους εκατομμύρια οπαδούς τους ανά τον κόσμο: «Δουλεύουμε ήδη πάνω στο υλικό του επόμενου album μας,» είπε ο Jordison, για να συμπληρώσει: «Πρόκειται για κάτι που σίγουρα μας ενθουσιάζει. Είναι λίγο φορτισμένο συναισθηματικά, όπως είναι λογικό, αλλά νομίζω πως θα βγει κάτι το πολύ πολύ cool, θα προκύψει ένας πολύ πολύ σπουδαίος δίσκος γιατί όλοι μας είναι πλήρως αφοσιωμένοι σε αυτή την διαδικασία. Θα έχει σίγουρα ενδιαφέρον και πιστεύω πως θα λειτουργήσει και θεραπευτικά για όλους μας. Οι Slipknot δεν έχουν να πάνε πουθενά. Είμαστε μια οικογένεια, και το να χάνεις ένα μέλος της, είναι απαίσιο. Δεν μπορείς να κάνεις κάτι γι’αυτό, πρέπει να προχωρήσεις και πιστεύω πως αυτό που θα κάνουμε θα είναι το πιο δυναμικό πράγμα που έχουμε δημιουργήσει ποτέ.» Όσον αφορά την αντικατάσταση του Paul Gray, ο Jordison σχολιάζει: «Δεν σκοπεύουμε να τον αντικαταστήσουμε, θα παραμείνουμε 8 άτομα στην μπάντα. Θα έχουμε κάποιον μπασίστα στις συναυλίες, αλλά πίσω από την σκηνή, σε οπτική επαφή με το drum kit μου, για να μπορούμε να συννενούμαστε.»

Πηγή:Metal Hammer

Όπως έγινε μόλις γνωστό, ο Bobby Schottkowski, έπειτα από 13 χρόνια πίσω από το drum kit των Sodom, αποχώρησε από τις τάξεις των βετεράνων Γερμανών thrashers εξαιτίας προσωπικών διαφορών με τον Tom “Angelripper” Such, τον μπασίστα/τραγουδιστή/ιδρυτή/mainman του σχήματος. Το group αναζητεί αυτές τις ημέρες τον αντικαταστάτη του. Trivia bonus: ο Schottkowski υπήρξε ο drummer των φοβερών και τρομερών Γερμανών power metallers Crows, στων οποίων το ένα και μοναδικό album, το “The Dying Race” του 1991, την παραγωγή είχε αναλάβει ο Waldemar Sorychta, ο άνθρωπος που επιμελήθηκε επίσης της παραγωγής του τελευταίου, ολόφρεσκου, album των Sodom, “In War and Pieces”.

Πηγή:Metal Hammer

Περίπου 2.5 χρόνια μετά το σαρωτικό “Twilight of the Thundergod”, το drakkar των Σουηδών Amon Amarth ετοιμάζεται να πιάσει νέο λιμάνι… Το επερχόμενο, 8ο studio album των γενειοφόρων Vikings, θα λέγεται “Surtur Rising” και θα κυκλοφορήσει στην αγορά στις 29 Μαρτίου του νέου έτους. “Surtr” λεγόταν ένας σπαθοφόρος γίγαντας της Βόρειας Μυθολογίας, ο οποίος έπαιξε σημαίνοντα ρόλο στα γεγονότα του Ragnarök. Γυαλίστε τα beer horns σας από τώρα…

Οι Machine Head έχουν ήδη ξεκινήσει να γράφουν τα demos για το νέο τους album, έχοντας θέσει ως στόχο να μπουν στο στούντιο για τις τελικές ηχογραφήσεις κατά τον Απρίλιο. Μέχρι στιγμής έχουν ολοκληρώσει 2 τραγούδια στην demo μορφή τους, ενώ αρκετά άλλα ακόμα δουλεύονται. Η νέα δουλειά των Bay Area-νών (sic) αναμένεται να κυκλοφορήσει προς τα τέλη του 2011, δηλαδή περίπου 4.5 χρόνια μετά το σαρωτικό, ανεπανάληπτο και κολοσσιαίο “The Blackening” του 2007, album που θεωρείται από πολλούς ως ένα από τα καλύτερα της δεκαετίας που μας πέρασε. Θα καταφέρουν άραγε, με το νέο τους album, αν όχι να το ξεπεράσουν, αλλά τουλάχιστον να το φτάσουν;Θα δείξει....

Πριν δύο ημέρες σας μεταφέραμε την είδηση πως οι Slipknot έχουν ήδη ξεκινήσει να δουλεύουν πάνω στο επόμενο album τους. Αυτό είχε τουλάχιστον δηλώσει ο drummer των μασκοφόρων metallers, Joey Jordison, όμως ο τραγουδιστής της μπάντας, ο Corey Taylor, φαίνεται να έχει άλλη γνώμη και ενημέρωση για τα πράγματα, καθώς σήμερα δήλωσε μέσω του Twitter του τα εξής: «Πριν κάποιος σχηματίσει λάθος ιδέα, επιτρέψτε μου να το ξεκαθαρίσω. Το να κάνω ένα νέο Slipknot album ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ μέσα στα πλάνα μου. Συναυλίες; Ίσως. Album; Όχι. Όσο για τα σχόλια του Joey, πήρε την ευθύνη πάνω του για να τα πει αυτά σε μια συνέντευξη που επρόκειτο να δημοσιευθεί. Μπορώ να σκεφτώ 5 ανθρώπους σ’αυτή την μπάντα που δεν έχουν συνθέσει/ακούσει τίποτα.» Τέτοιες ασυνεννοησίες είναι εύκολο μάλλον να γίνουν όταν ένα group έχει 8 μέλη… Έλα, να οργανωνόμαστε, παιδιά!

Πηγή:Metal Hammer!

Στις 31 Ιανουαρίου, οι Opeth θα μπουν στα ιστορικά Atlantis Studios (πρώην Metronome Studios) στην Στοκχόλμη, για να αρχίσουν τις ηχογραφήσεις για το νέο τους album, το οποίο και αναμένεται να κυκλοφορήσει κατά το φθινόπωρο του 2011. Ο Jens Bogren θα βρίσκεται ξανά στην θέση του μηχανικού ήχου, ενώ ο πολύς Steven Wilson των Porcupine Tree θα αναλάβει την μίξη του album. Το group λέει με λακωνικό τρόπο πως το νέο του υλικό είναι «καλό». Εμείς ευχόμαστε να είναι τόσο «καλό» όσο το πρώτο Opeth album στο οποίο συνεργάστηκαν με τον Wilson. Να δεις πώς το λέγανε...
Άκυρα τα Χριστούγεννα για φέτος στην Eλλάδα μας!!! Η γέννηση ματαιώνεται λόγω έλλειψης προσωπικού !!! ...Ο Ιωσήφ πρέπει να πληρώσει περαίωση, η Φάτνη να τακτοποιηθεί ως ημιυπαίθριος χώρος, η Παναγία δεν παίρνει επίδομα τοκετού λόγω υπερβολικά υψηλού μισθού, οι Άγγελοι δεν πετάνε λόγω απεργίας των ελεγκτών και οι 3 Μάγοι φοβούνται ότι θα απελαθούν ως λαθρομετανάστες..!!Άντε και καλα Χριστούγεννα βρε!!!


Πότε; Σάββατο, 18 Δεκεμβρίου 2010
Που; Block 33

Μετά από 8 χρόνια ασταμάτητης εξελικτικής πορείας το “Zoltan Tribe Thessaloniki Hip Hop Festival” (THHF) επιστρέφει και φέτος ανανεωμένο και ακόμα πιο δυναμικό! Η πολυδιάστατη Hip Hop εμπειρία συμπυκνώνει φέτος τα events και happenings της σε μία μόνο μέρα, οργανώνοντας μια ολόφρεσκη urban culture βόμβα που θα εκραγεί το Σάββατο 18 Δεκεμβρίου 2010 με σκοπό να αφήσει τα σημάδια της σε όλη την δημιουργική χρονιά που θα ακολουθήσει!


Η Διεθνής Ημέρα κατά των Ναρκών εορτάζεται κάθε χρόνο στις 4 Απριλίου. Καθιερώθηκε με πρωτοβουλία της Γενικής Συνέλευσης του ΟΗΕ το Νοέμβριο του 2005, προκειμένου να ευαισθητοποιήσει τους πολίτες του κόσμου σχετικά με τα ναρκοπέδια και την ανάγκη εξάλειψής τους.




Χθες η ημέρα κατά της σκλαβιάς!
Μπορεί να μην έχουμε πόλεμο,να μην είμαστε σκλαβωμένοι από ξένους ,μα νιώθουμε σκλάβοι της κυβέρνησης μας που με βλακείες δικές της και προηγουμένων κυβερνήσεων βρισκόμαστε σε αυτό το σημείο!
Μάθε περισσότερα εδώ
άντε καλή λευτεριά...

Elfen Lied (エルフェンリート, Erufen Rīto?) είναι μια ιαπωνική σειρά κόμιξ γραμμένη από τον "manga" συγγραφέα Lynn Dogka Okamoto. Η σειρά κυκλοφόρησε αρχικά σε κόμιξ και αργότερα σε μία τηλεοπτική διασκευή κινουμένων σχεδίων. Έχοντας βίαιο και κατάλληλο μόνο για ενήλικες περιεχόμενο θεωρήθηκε αμφιλεγόμενη. Ο τίτλος προέρχεται από το Γερμανικό ποίημα Elfenlied. Αγγλικά αποδίδεται ως "Elf Song" ή το "Τραγούδι των Ξωτικών".

ΟΦΕΑΚ (Ομάδα Φοιτητικής Εθελοντικής Αιμοδοσίας του Πανεπιστημίου Κρήτης)

To markoutso σας καλεί να συμμετάσχετε όλοι (όσοι τουλάχιστον διαβάζετε αυτό το blog:P) στην Διημερίδα Εθελοντικής Αιμοδοσίας του Πανεπιστημίου Κρήτης για όλα τα τμήματα, στις 2 & 3 Δεκεμβρίου 2010.
Δίνοντας 10 λεπτά από το χρόνο μας, μπορούμε να σώσουμε ένα συνάνθρωπο μας...!
Διαβάστε λεπτομέρειες παρακάτω.