H MSI μετά την κυκλοφορία των MSI R6950-2PM2D2GD5 –υλοποίηση βασισμένη στη reference design-, MSI R6950 Twin Frozr II και την factory overclocked MSI R6950 Twin Frozr II/OC –εξοπλισμένες με το σύστημα ψύξης Twin Frozr II- γνωστοποίησε τη πρόθεση της να κυκλοφορήσει άλλη μια εκδοχή της Cayman-based Radeon HD 6950.

Ο drummer των Black Label Society, Will Hunt, εγκατέλειψε τη μπάντα στα
μέσα της τρέχουσας περιοδείας. Προσωρινός αντικαταστάτης του είναι ο πρώην
drummer των Type O Negative, Johnny Kelly.Η επίσημη ανακοίνωση της
μπάντας είναι η εξής: «Ο Will Hand είχε υποχρεώσεις με άλλο project. Έτσι, οι
Black Label Society έκλεισαν τον Johnny Kelly για να καλύψει το κενό στο
υπόλοιπο της ευρωπαϊκής περιοδείας. Οι Black Label Society είναι
ενθουσιασμένοι που έχουν μαζί τους τον Johnny και δε μπορούν να περιμένουν
να κατεδαφίσουν το υπόλοιπο της Ευρώπης».Κάνοντας διάφορους συνειρμούς,
ο Will Hunt είναι παράλληλα drummer των Evanescence, κάτι που σημαίνει
πως μια πιθανή επανενεργοποίηση της υπερεπιτυχημένης αμερικανικής
female-fronted μπάντας θα μπορούσε να είναι ικανός παράγοντας να
τον κάνει να εγκαταλείψει -έτσι ξαφνικά- την περιοδεία της μπάντας
του Zakk Wylde. Μην ξεχνάμε ότι οι Evanescence δεν έχουν κυκλοφορήσει
studio άλμπουμ από το "The Open Door" του 2006 και φημολογείται ότι
το 2011 θα υπάρξει νέα δουλειά από τη μπάντα της Amy Lee.


Ο τραγουδιστής/μπασίστας των Slayer, Tom Araya, πέρασε τη νύχτα στο νοσοκομείο, στο ξεκίνημα της περιοδείας της μπάντας στην Αυστραλία.Το συγκρότημα έδωσε την πρώτη του συναυλία στα πλαίσια του Soundwave Festival, αλλά μετά από αυτά ο Araya εισήχθη εσπευσμένα στο νοσοκομείο, χωρίς να έχουν γίνει περισσότερες λεπτομέρειες γνωστές. Όπως είναι φυσικό, η μπάντα αναγκάστηκε να ακυρώσει το σκέλος της περιοδείας που πέρναγε από το Σύδνεϋ, μέχρι να ξεκαθαρίσει η κατάσταση του frontman της.

Όπως ήδη γνωρίζετε, οι Paradise Lost πρόκειται να δώσουν τρεις συναυλίες στην χώρα μας τον Μάρτιο, στις οποίες θα παίζουν ολόκληρο το αριστουργηματικό “Draconian Times” album τους και φυσικά επιλογές από όλη την πορεία τους. Το μόνο που έμενε να διευκρινιστεί, ήταν το πια συγκροτήματα θα ήταν αυτά που θα άνοιγαν τα τρία shows των Βρετανών. Όπως αναφέρει σήμερα το επίσημο site των Paradise Lost, σε κάθε μια από τις ελληνικές συναυλίες τους, θα είναι support και ένα διαφορετικό group και συγκεκριμένα, στην συναυλία της 18 Μαρτίου στο Fuzz Club θα είναι οι Scar of the Sun, σε αυτή της 19 Μαρτίου –επίσης στο Fuzz Club- support θα είναι οι Sorrowful Angels και στις 20 Μαρτίου στο Principal Club Theater της Θεσσαλονίκης οι Against My Better Judgment. Τα εισιτήρια κοστίζουν 30ευρώ και μπορείτε να τα προμηθευτείτε από το Ticket House της Αθήνας (Πανεπιστημίου 42, εντός στοάς) και από το Musicland (Μητροπόλεως 102) στην Θεσσαλονίκη.

Πηγη:Metal Hammer

Αναμονή τέλος, ανακοινώθηκαν τα ονόματα του ελληνικού σκέλους του Sonisphere Festival 2011! Όπως αναφέρει το site της διοργανώτριας εταιρίας, το Sonisphere θα λάβει χώρα την Παρασκευή 17 Ιουνίου στο Terravibe στην Μαλακάσα και headliners θα είναι οι …Iron Maiden! Πριν από τους Βρετανούς θρύλους του heavy metal, θα εμφανιστεί ακόμα ένα τεράστιο όνομα, οι Slipknot, που επιστρέφουν στην χώρα μας για πρώτη φορά μετά την θριαμβευτική τους εμφάνιση το 2009, αυτή τη φορά όμως χωρίς τον αδικοχαμένο Paul Gray – μένει να δούμε ποιος θα είναι ο αντικαταστάτης του στην σκηνή. Η ημέρα θα ξεκινήσει με τους Νορβηγούς weird metallers Virus και θα ακολουθήσουν οι εξαιρετικοί Γάλλοι Gojira με το ιδιαίτερα απαιτητικό υλικό τους. Μετά τους Γάλλους θα βγουν στην σκηνή οι φοβεροί και τρομεροί Mastodon. Το billing του festival δεν ολοκληρώνεται όμως με αυτά τα ονόματα, καθώς όπως αναφέρει η αφίσα που υπάρχει στο επίσημο site του Sonisphere Greece, θα ανακοινωθούν και άλλα συγκροτήματα.

Η προπώληση των εισιτηρίων ξεκινά την Τετάρτη 2 Μαρτίου από τα Ticket House Αθήνας και Θεσσαλονίκης και η τιμή των εισιτηρίων της γενικής εισόδου είναι 59ευρώ. Μετά την εξάντλησή τους η τιμή θα είναι 69ευρώ, ενώ τα εισιτήρια για το Pitch A θα κοστίζουν 80ευρώ και αυτά της διακεκριμένης θέσης 100ευρώ.

AMD ή Nvidia. Αυτό είναι το κλασικό ερώτημα που απασχολεί τους απανταχού enthousiasts -και μη- όταν η συζήτηση φτάνει στο τομέα των γραφικών. Η κόντρα των δύο είναι συνεχής –λόγω της φύσης της κατηγορίας- και σε πολλά μέτωπα και η κάθε εταιρία ρίχνει στη μάχη ότι καλύτερο διαθέτει- με τελικό νικητή ποιον άλλο πέρα από εμάς που απολαμβάνουμε τη πιο state-of-the-art τεχνολογία-.
Η εταιρεία Sophos απομόνωσε και μελέτησε ένα νέο trojan, το οποίο βάζει στο στόχαστρο τους κατόχους υπολογιστών της Apple. Το Blackhole Remote Access Trojan (RAT) είναι ουσιαστικά η έκδοση του Windows trojan Darkcomet για το λειτουργικό σύστημα Mac OS X.

Κι άλλη έκπληξη για τα "little monsters"! Σήμερα, Δευτέρα η Lady Gaga θα παρουσιάσει όχι ένα αλλά δύο video clips για το Νο1 hit της 'Born This Way'

Ολοκληρώθηκε χθες Κυριακή 27 Φεβρουαρίου (ξημερώματα Δευτέρας 28/2 για την Ελλάδα) στο Kodak Theatre του Los Angeles, η 83η απονομή των βραβείων Oscar με παρουσιαστές τους ηθοποιούς James Franco και Anne Hathaway.

Μεγάλος νικητής της βραδιάς ήταν
1. Κάθε καινούργια συσκευή κινητής τηλεφωνίας που αγοράζεται τοις μετρητοίς σε κατάστημα ΓΕΡΜΑΝΟΣ στην Ελλάδα, (εξαιρούνται τα πακέτα καρτοκινητής, δηλαδή συσκευές κινητής τηλεφωνίας με κάρτα sim), η οποία δεν ικανοποιεί τον πελάτη, γίνεται δεκτή προς επιστροφή εφ’ όσον πληρούνται συνολικά όλοι οι παρακάτω όροι. To δικαίωμα αυτό ο πελάτης μπορεί να το ασκήσει μια φορά μόνο σε κάθε νέα αγορά που πραγματοποιεί. Για λόγους ασφάλειας των συναλλαγών εξαιρούνται ρητά από τους παρόντες όρους οι αγορές με πιστωτική κάρτα.
Η Apple ανανέωσε τη δημοφιλή σειρά φορητών υπολογιστών MacBook Pro, οι οποίοι τώρα διαθέτουν επεξεργαστές και γραφικά νέας γενιάς, τη νέα θύρα Input/Output υψηλής ταχύτητας Thunderbolt, καθώς και HD κάμερα FaceTime για υψηλής ευκρίνειας βιντεοκλήσεις.
H Google ανακοίνωσε ότι έχει διαθέσει 2,7 εκατομμύρια δολάρια στο Διεθνές Ινστιτούτο Τύπου για την προώθηση καινοτόμων παραγόντων στη δημοσιογραφία.
Το Ινστιτούτο, με έδρα στη Βιέννη, θα χρησιμοποιήσει την επιδότηση για τον Διαγωνισμό Καινοτομίας IPI News, ο οποίος θα χρηματοδοτήσει μη κερδοσκοπικά και κερδοσκοπικά σχέδια που αφορούν την ανάπτυξη

Ένας πλαστικός χειρουργός, ο Ντάνι(Adam Sandler) χρησιμοποιεί τον πιο περίεργο τρόπο για να ρίξει τις γυναίκες.

Η σειρά που έγινε γνωστή παγκοσμίως και μπήκε στα σπίτια, αλλά και στις καρδιές όλων μας.
Η επαγγελματική πρόταση στα tablets έρχεται από την RIM η οποία είναι έτοιμη να κυκλοφορήσει το BlackBerry PlayBook, ένα αρκετά ενδιαφέρον tablet 7' ιντσών το οποίο θα τρέχει τη νέα πλατφόρμα BlackBerry Tablet OS. Η συγκεκριμένη πλατφόρμα στηρίζεται στο λειτουργικό σύστημα QNX και οι φήμες αναφέρουν ότι θα είναι σε θέση να «τρέξει» και εφαρμογές που έχουν κατασκευαστεί για το Android. Σε ερώτησή μας σχετικά με το αν ισχύει η συγκεκριμένη φήμη, λάβαμε την τυπική απάντηση ότι η εταιρεία δεν έχει να ανακοινώσει κάτι επίσημο ακόμα.

Κοιτά να δεις τι σκέφτεται ο άνθρωπος...!!!





Πηγή: filaki.gr
"Η ΤΕΛΕΤΗ" είναι ένα μεταφυσικό θρίλερ που ασχολείται με την παρουσία του Διαβόλου, ακόμα και στο Βατικανό, σε ένα από τα πιο ιερά μέρη στον κόσμο. Εμπνευσμένη από αληθινά γεγονότα, η ταινία αφηγείται την ιστορία του φοιτητή Μάικλ Kόβακ (Κόλιν Ο' Ντόνογκιου), ο οποίος παρακολουθεί μία σχολή για τον εξορκισμό στο Βατικανό, παρά τις αμφιβολίες του σχετικά με την αμφιλεγόμενη αυτή πρακτική. Ενδεδυμένος με την πανοπλία του σκεπτικισμού του, ο Μάικλ προκαλεί τους ανωτέρους του να ψάξουν να βρουν λύσεις στην ψυχιατρική, και όχι τους δαίμονες, στην προσπάθειά τους να γιατρέψουν αυτούς που φαίνεται να διακατέχονται από το Διάβολο. Μόνο όταν πηγαίνει ως μαθητευόμενος στον εκκεντρικό Πάτερ Λούκας (Άντονι Χόπκινς), έναν πασίγνωστο ιερέα, ο οποίος έχει πραγματοποιήσει χιλιάδες εξορκισμούς - αρχίζουν οι αντιστάσεις του να κάμπτονται. Καθώς παρατηρεί μία προβληματική περίπτωση που φαίνεται να ξεπερνά ακόμη και τις δεξιότητες του Πάτερ Λούκας, αρχίζει να συνειδητοποιεί το μέγεθος του φαινομένου που καλείται να ερευνήσει και το οποίο δεν μπορεί να εξηγήσει ή να ελέγξει ... και έρχεται αντιμέτωπος με ένα κακό. τόσο βίαιο και τρομακτικό, που τον αναγκάζει να αμφισβητήσει όλα όσα πιστεύει.


Οι απίστευτες, συναρπαστικές ζωές 14 μοναδικών Ελλήνων


Ο Θοδωρής Γεωργακόπουλος μας αποκαλύπτει ιστορίες 14 Ελλήνων που έπαιξαν με τα όριά τους. Άλλοι κέρδισαν, άλλοι έχασαν. Όλοι τους όμως έζησαν κάτι μοναδικό.

Ένας δημοσιογράφος που βρέθηκε στη φυλαή του Ιράν, ένας ναύτης στα μπουντρούμια του Καΐρου, ένας στρατιωτικός ανακριτής στην κόλαση του Ιράκ, ο Ελληνοαμερικανός όμηρος του Σαντάμ Χουσεΐν, ο πρωταθλητής του θαλάσσιου σκι που πάλεψε με τον καρκίνο και επέστρεψε νικητής στη θάλασσα, ένας “one-man lobby” που έγινε ο εφιάλτης του Κίσινγκερ, ένας διαβόητης ληστής που μετά τη φυλακή έγινε συγγραφέας, ένας συμπατριώτης μας στην death row μιας φυλακής στη Φλόριντα, ο άγνωστος Έλληνας που αιχμαλώτισε ο φακός του Γιουτζιν Σμιθ στη διασημότερη φωτογραφία του 2ου Παγκοσμίου Πολέμου, ένας βετεράνος του Κόλπου, ένας κυνηγός των χάκερ, ο Ελληνοαμερικανός πράκτορας της CIA με πρόσβαση σε μυστικά που θα μπορούσαν να αλλάξουν την αμερικανική ιστορία, ένας καθηγητής της Φιλοσοφικής που σκηνοθέτησε την αυτοκτονία του, ο Έλληνας που θέλει να ταξιδέψει στο διάστημα.

Παρουσίαση του συγγραφέα

Ο Θοδωρής Γεωργακόπουλος είναι δημοσιογράφος και συγγραφέας. Γράφει σε μηνιαία περιοδικά και στο Ίντερνετ για ανθρώπους, ιδέες, βιβλία και τεχνολογικά επιτεύγματα, που είναι και τα πράγματα που τον ενδιαφέρουν περισσότερο.

Πηγή: http://entertainment.in.gr
Ποιοι θυμούνται αυτό το παιχνιδάκι που πιάναμε τους ήρωες της Marvel Comics και τους βάζαμε να σφάζονται με τους ήρωες της Capcom? Για να σας φρεσκάρω τη μνήμη το παιχνίδι αυτό δεν ήταν παρά ένα απλό παιχνίδι κονσόλας μαγαζιού! Ναι καλά καταλάβατε αυτη με τα κέρματα που πέζαμε μικροί.


Έχει περάσει πάνω απο μία δεκαετία και η Marvel VS Capcom επιστρέφει με 3ο τίτλο για να μας διασκεδάσει και να μας θυμίσει κατι απο τα παλιά. Εκρηκτικές μάχες με υπερφυσικές δυνάμεις για τον κάθε χαρακτήρα ξεχωριστά! Ποιός θα νικήσει?


Ο παντοδύναμος θέος της Marvel προσγειώνεται με τρελούς ρυθμούς στο πανί του κινηματογράφου.Ο Thor, ένας απο τους παλαιότερους ήρωες και ένα ακόμα δημιούργημα του Stan Lee αποτελεί ακόμα ένα απο τους βασικότερους χαρακτήρες στις σελίδες των comic books. Παρόλο που η ταινία αναμένεται για το Μάιο έχουν βγει ήδη δύο trailers τα οποία μπορείτε να παρακολουθήσετε παρακάτω.

Καλό και χρυσό το ιντέρνετ, το facebook και τα λοιπά, αλλα τι κινδύνους μπορεί να κρυβουν σελίδες που πουλάς έτσι απλα τα προσωπικά σου? Πέφτουμε θύματα της μόδας ακόμα και μπροστά στον υπολογιστή μας. Έχω μιλήσει πολλές φορές για τέτοια πράγματα και έτσι είπα να παραθέσω μία έρευνα αλλά και μία ιστορία όχι και τόσο παλιά, για το πόσο κακό μπορεί να γίνει απο μία απλή σελίδα.Τα συμπεράσματα δικά σας...




The Perfect Trip, The Perfect Trap...

Τα κινέζικα αρκουδάκια 'ΠΑΝΤΑ' στα αγγλικά λέγονται 'ALWAYS';

Γιατί χρειάζονται πλύσιμο οι πετσέτες του ντους αφού όταν τις χρησιμοποιούμε είμαστε καθαροί;

Αφού ο άνθρωπος προέρχεται από τον πίθηκο γιατί υπάρχουν ακόμη πίθηκοι;

Τι περιμένει να ακούσει η μακαρονάδα 'PESTO';
Θα ήθελα να ενημερώσω την υπέροχη παρέα του markoutsou ότι μετά από μεγάλο διάστημα αποχής, επέστρεψα και μάλιστα δρυμίτερος...(ελπίζω δηλαδή...:P) Χωρίς άλλα εμπόδια και αναποδιές πιστεύω...!!!

Να ευχηθώ σε όλους μας ακόμα ένα καλό εξάμηνο, με λιγότερο διάβασμα και περισσότερους φραπέδες...
Στον χώρο της Samsung στην έκθεση Mobile World Congress που διεξάγεται στην Βαρκελώνη, μπορέσαμε να δούμε πως δουλεύει η τεχνολογία NFC η οποία αναμένεται να κυριαρχήσει τα επόμενα χρόνια ειδικά για πληρωμές μικρών ποσών.

Μια και ανέφερα το φραπέ στην προηγούμενη ανάρτηση, με έπιασε η περιέργια για το που κρατάει η "σκούφια" του. Έψαξα λοιπόν και βρήκα την ιστορία του αγαπημένου ροφήματος των Ελλήνων. Απο που αλλού? Βικιπεδια!


Ξεκίνησε το εαρινό εξάμηνο!! Συγνώμη για αυτη τη μικρή κάμψη αλλά όπως καταλαβαίνεται είπαμε και εμείς να πατήσουμε στις σχολές μας λίγο:P

Για τους πανταχού φοιτητές του κόσμου... Κουράγιο! Τι κι αν η εξεταστική πήγε σκατά? Τι κι αν έχετε άλλα 800 μαθήματα αυτό το εξάμηνο? Χαλαραααααά...


Με ένα καφεδάκι στο χέρι,λίγο ταβλάκι, και καλή καρδιά όλα γίνονται! Αρκεί να μην το παρακάνετε...!!!



Καλή Αρχή!!!

και όσο αντέξουμε...
Σε “στρατηγείο” της ιαπωνικής εταιρείας Toshiba για την -περαιτέρω- ανάπτυξη των δραστηριοτήτων της στην περιοχή της Νοτιοανατολικής Ευρώπης, της κεντρικής και ανατολικής Ευρώπης και της Μέσης Ανατολής, αναδεικνύεται η Βουλγαρία, ανακοίνωσε το υπουργείο Οικονομίας, Ενέργειας και Τουρισμού της βαλκανικής αυτής χώρας.
Σίγουρα όλοι θα έχετε παίξει με αυτές τις φούσκες που κανείς δεν ξέρει πως τις λένε αλλά όλοι τις σπάνε σαν υπνωτισμένοι για αυτό και εγώ σαν παραθέτω αυτό

http://www.danpat.fi/janne/flash/kuplamuovi.swf

Καλή διασκέδαση


Σήμερα άλλοι γιορτάζουν τον "έρωτα"τους και άλλοι τον χάνουν δυστυχώς ή ευτυχώς...ας αναφερθούμε και σε αυτήν την περίπτωση....


Λοιπόν εντάξει πέρα απο την πλάκα μην περιμένετε να γράψω για καρδούλες ,φιλάκια, βολτούλες με χέρια κρατημένα και άλλα γλυκανάλατα, γιατί δεν πρόκειται! Απλα εκφράζω το παράπονο μου για το πως καταφέρνει η αγορά να μας τουμπάρει πάντα με την εμπορευματοποίοηση των γιορτών. Απο Χριστούγεννα μέχρι Πασχα. Τώρα πια κατάφεραν να κάνουν εμπορευμα και τα συναισθήματα..Καλά πάμε!



Δε θέλω να βάζω ψύλλους στα αυτιά σας η να χαλάσω το πόσο ρομαντική αντίληψη έχετε για την ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου, απλά σκεφτείτε πόσο θύματα γινόμαστε μερικές φορές.

Η 14η ημέρα του Φεβρουαρίου δεν είναι τιποτα ιδιαίτερο απο μόνη της! Αν θέλετε την κάνετε εσείς σημαντική και για εσάς ιδιαίτερη!

Αυτά τα λίγα απο μένα!Όπως και να χει..

Χρόνια Πολλά!!

σε όσους πιστεύουν πως γιορτάζουν



Για πολλους η σημερινη ημερα ειναι μια καθημερινη ημερα οπως ολες τις αλλες...κ ετσι ειναι!!!Δεν ειναι τιποτα παραπανω απο μια καθημερινη μερα...με την διαφορα οτι εχει παωτου κοκκινες καρδουλες κ αρκουδακια σε ολα τα μεγεθη!
Τιποτα δεν μπορει να σε κανει να νιωθεις διαφορετικα σημερα και κυριως ερωτευμενος!!!Την αγαπη και τον ερωτα δεν τα νιωθουμε για τον ανθρωπο που ειμαστε μαζι μοναχα μια μερα του χρονου!!!
Στις 14 Φεβρουαριου αγαπαμε η δεν αγαπαμε τους αλλους οπως τις αλλες μερες!!!Επισης δεν ειναι η μονη μερα που κυκλοφορουν ερωτευμενα ζευγαρακια χερακι-χερακι.Απλα η σημερινη μερα ειναι η εμπορικη εκμεταλλευση της αγαπης.Σιγουρα οοοολοι την εχουμε πατησει εστω και μια φορα ανεξερετως!!!Εστω μια φορα στη ζωη μας εχουμε παρει δωρακια,σοκολατακια,αρκουδακια και ο,τι αλλη χαζομαρουλα!!!Ας αγαπαμε τους αλλους κ τον εαυτο μας καθε μερα κ ας ειναι κ η σημερινη !
Μια ξανθιά βρίσκει ένα λυχνάρι, το τρίβει και βγαίνει το τζίνι.
- Μπορώ να σου πραγματοποιήσω τρείς επιθυμίες, αλλά ότι κάνω για σένα, θα το έχει ο άντρας σου στο δεκαπλάσιο. Εντάξει;
Η Wanda Maximoff γνωστή και ως Scarlet Witch, μέλος των Avengers και κόρη του Magneto, αρχίζει να χάνει τον έλεγχο σκοτώνει τη μισή ομάδα της με τις πανίσχυρες ψυχικές δυνάμεις της μετά απο έναν νευρικό κλονισμό που υπέστη.Μετά απο αυτήν την καταστροφική ανατροπή,και δεδομένης της κατάστασης της, όλα τα μέλη της υπερηρωικής κοινότητας μαζεύονται με σκοπό να αποφασίσουν για την τύχη της...



Ο ετήσιος διαγωνισμός της Google που γίνεται τον Μάρτιο δίνει την ευκαιρία σε hackers να παραβιάσουν συστήματα και να πληρωθούν για αυτό. Το ίδιο κάνουν και άλλες εταιρείες όπως η Apple και η Mozilla με τον Firefox, προσφέροντας χρηματικά ποσά σε όσους καταφέρουν να παραβιάσουν τα προϊόντα τους.
Μια εφαρμογή για το iPhone που καθοδηγεί τους πιστούς στο μυστήριο της εξομολόγησης κυκλοφόρησε με τις ευλογίες της Καθολικής Εκκλησίας στις ΗΠΑ.
Η εφαρμογή Confession (εξομολόγηση) δεν μοιράζει ψηφιακά συγχωροχάρτια, προσφέρει όμως μια «εξατομικευμένη εξέταση της συνείδησης του κάθε χρήστη».
Περιλαμβάνει για παράδειγμα λίστες με αμαρτήματα και ατοπήματα για να γνωρίζει ο χρήστης αν μπορεί να έχει τη συνείδησή του καθαρή.
Έχετε αναρωτηθεί ποτέ σε πόσους χρήστες ποσοστιαία ανταποκρίνεται ο κάθε broswer? Αν ναι τότε αυτό το άρθρο είναι για να σας διαφωτίσει

Usage share of browsers for January 2011
Source Internet
Explorer Firefox Chrome Safari Opera Mobile
browser Unknown
Net Applications 56.00% 22.75% 10.70% 6.30% 2.28% 3.79%
StatCounter 46.00% 30.68% 15.68% 5.09% 2.00% 4.30%
StatOwl[Note 1] 61.28% 19.57% 8.80% 9.40% 0.39%
W3Counter 40.0% 31.1% 14.2% 5.9% 2.0% 6.8%
Median 51.00% 26.72% 12.45% 6.10% 2.00% 4.05%


Usage share of browsers for December 2010
Source Internet
Explorer Firefox Chrome Safari Opera Mobile
browser Unknown
Net Applications 57.08% 22.81% 9.98% 5.89% 2.23% 3.45%
StatCounter 46.94% 30.76% 14.85% 4.79% 2.07% 4.10%
StatOwl[Note 1] 60.98% 20.14% 8.62% 9.33% 0.4%
W3Counter 41.3% 30.3% 13.5% 5.9% 2.0% 7.0%
Wikimedia 42.12% 28.82% 11.18% 5.70% 3.67% 6.4%
Median 46.94% 28.82% 11.18% 5.89% 2.07% 4.10%

Βλέπετε πως είχαν διαμορφωθεί τα αποτελέσματα το Δεκέμβριο του 2010 αλλά και του Ιανουαρίου του 2011

πηγή:http://en.wikipedia.org/wiki/Usage_share_of_web_browsers

και βαριέστε?

Υπάρχουν αμέτρητοι τρόποι να διασκεδάσεις, αλλα τι καλύτερο απο online και mini παιχνιδάκια στο interneτ!




Αντε για να μην παραπονιέται και ο Ψαράς ας γράψουμε για τη γενέτειρα των περισσότερων εδώ ως έναν πολύ ωραίο (εχμ δεν είμαστε ψώνια) προορισμό για το καλοκαίρι..


Τα χρονικά της Νάρνια είναι μια σειρά απο 7 μυθικά αριστουργήματα για παιδιά και μεγάλους απο τον συγγραφέα C.S. Lewis ο οποίος γεννήθηκε στις 23 Νοεμβρίου του 1898 και απεβίωσε στις 22 Νοεμβρίου του 1963.

Αυτή τη στιγμή κατεβάζω αυτό! Άν είναι ΟΚ θα πέσει σύρμα από κάτω στα σχόλια!

http://to-markoutso.blogspot.com/2011/02/thegreekz-torrent-trackers.html
ΘΕΜΑ: Βιβλίο - Comic - Ταξίδια!
Όταν λέμε Θέμα Μήνα δεν εννοούμε πως γράφουμε μόνο για αυτό το θέμα, αλλά πως ενδιαφερόμαστε (μόνο :P) περισσότερο για αυτό! οπότε αρχίστε το γράψιμο!!!     
To 1986, o Frank Miller και ο David Mazzucchelli συνεργάστηκαν για να αφηγηθούν μια πρωτοποριακή εκδοχή της προέλευσης του Batman - ποιος είναι και πώς έγινε αυτό που είναι. Το «Batman: Year One» γράφτηκε λίγο καιρό μετά το ''Dark Knight Returns'' («Ο Σκοτεινός Ιππότης Επιστρέφει»), τη δυστοπική εξιστόρηση των ύστατων ημερών του Batman, και χάρισε μια νέα διάσταση στην προσωπικότητα του θρυλικού ήρωα.


Η έκδοση αυτή περιλαμβάνει την εισαγωγή του Frank Miller, καθώς και εικαστικό υλικό και προσχέδια που ρίχνουν φως στη δημιουργία ενός από τα σύγχρονα αριστουργήματα της ένατης τέχνης.

Πηγή: e-shop.gr
Τους ρυθμούς ανάπτυξης του Chrome αναμένεται να ακολουθήσει ο Firefox, με τις νέες εκδόσεις να κυκλοφορούν σε πιο τακτικά διαστήματα. Μάλιστα, σύμφωνα με τον προγραμματισμό της Mozilla, εκτός από τον Firefox 4, πριν το τέλος του 2011 αναμένεται να κυκλοφορήσουν επίσης οι εκδόσεις 5, 6 αλλά ακόμη και ο Firefox 7.




Ο Ντεμιάν είναι ένας ανήσυχος νεαρός φοιτητής που προσπαθεί να ανακαλύψει τον εαυτό του. Οι αναζητήσεις του τον κατευθύνουν στον «Χοντρό», έναν πολύ ιδιόρρυθμο ψυχαναλυτή που τον βοηθά να αντιμετωπίσει τη ζωή και να βρει απαντήσεις στα ερωτήματά του με έναν τρόπο πολύ πρωτότυπο: σε κάθε συνάντηση, του διηγείται από μία ιστορία, κλασική ή μοντέρνα, «ανατολίτικη» ή «δυτικότροπη», που πηγάζει από τη λαϊκή προφορική παράδοση ή απευθείας από τη φαντασία του «Χοντρού».


MAD TV Top 50 // 31/01/2011 - 06/02/2011

NO1
Rihanna Feat. Drake
What's My Name?
Παρασκευή μεσημέρι και ο Γιάννης γυρίζει χαρούμενος στο σπίτι, αφού είχε αγοράσει για πρώτη φορά στη ζωή του κινητό. Μόλις μπαίνει τρέχει με αστραπιαίες κινήσεις προς το μπάνιο και κλειδώνεται μέσα. Κατόπιν ανοίγει το κινητό και παίρνει τηλέφωνο τη γυναίκα του στο σταθερό με σκοπό να της κάνει έκπληξη:
- Έλα, μωρό μου... Τι κάνεις;
Και η γυναίκα του απαντάει:
- Κλείσε, είναι ο μαλάκας στο μπάνιο!!!!!!
Με τη λήξη της εξεταστικής βρήκαν την ευκαιρία όλα τα φοιτητάκια να την κάνουν για αλλού! Το markoutso θα μείνει για λίγο σε χαμηλά επίπεδα αφου έφυγε αρκετό απο το team για ταξιδάκια αναψυχής!Αλλά δεν κολλάμε εμείς...Όσοι μείναμε πίσω θα σας κρατάμε σε εγρήγορση με ένα καφεδάκι στο χέρι και με καλή καρδιά!Ευχόμαστε καλή ξεκούραση και καλό ξεφάντωμα στα βλαμμένα μας που φύγανε, πριν ξεκινήσει άλλο ένα γ@@ω-εξάμηνο!

To νέο ποστερ της ταινιας Captain America κυκλοφόρησε πριν 3 ημέρες και είμαι στην ευχάριστη θέση να πω πως το νέο trailer της ταινίας βγήκε online πριν απο 8 ώρες
απολαύστε το.........
Όπως θα έχετε πολλοί παρατηρήσει ο www.thegreekz.gr είναι εδώ και λίγο καιρό down. Γενικά διαβάζω πως πολλοί torrent-trackers κλείνουν αυτή την περίοδο. Επίσης έμαθα πως βγήκε το νέο dvd της Τζούλια από αναφορές φίλων και σήμερα το πρωί σ.σ 6-2-11(πολύ πρωί) είδα και την διαφήμιση. Περίεργο αν δεν κάνω κάποιο λάθος και όταν βγήκε το πρώτο έκλεισε το gamato. Τυχαίο? Δεν νομίζω που λέει και η διαφήμιση. Μήπως κάποιοι παραγωγοί πιέζουν όταν χρειάζεται την δίωξη ηλεκτρονική εγκλήματος ώστε να έχουν το μεγαλύτερο δυνατό κέρδος? Γιατί το blog koursaros δεν ανεβάζει τίποτα? Τι φοβάται? Δεν θα πω την άποψή μου για το αν είμαι υπέρ η κατά στην λειτουργία των torrent-trackers και γενικά για site και blog που ανεβάζουν παράνομο υλικό αλλά μήπως θα έπρεπε να αλλάξει λίγο ο τρόπος που λειτουργούν τα πράγματα? Μήπως θα έπρεπε ή να κλείνουν συνέχεια διάφορα site ή να μην κλείνουν καθόλου ανεξάρτητα dvd και λοιπόν μέσων κέρδους για κάποιους και όχι να κατηγορούνται , ας πούμε, για τα λεφτά που κερδίζουν από vip member και donates. Αναρωτιέμαι απλά βλέποντας τη συμβαίνει σε όλα αυτά τα παράνομα site. . .
Η Acer επισημοποίησε τη κυκλοφορία του Acer Aspire One 522 το οποίο είχε κάνει την εμφάνισή του ως concept το περασμένο Δεκέμβρη.
Το Aspire One 522 είναι ένα netbook βασισμένο στη νέα AMD Fusion πλατφόρμα “Brazos”.
Ο εξωτερικός του σχεδιασμός ακολουθεί τη γραμμή των τελευταίων μοντέλων που κυκλοφόρησε η Acer κατά τη διάρκεια του περασμένου έτους, αλλά η διαφοροποίηση του παρουσιάζεται στα "ενδότερα" του.



Το Aspire One 522 είναι εξοπλισμένο με τον AMD C-50 Ontario APU (διπύρηνος επεξεργαστής βασισμένος στον πυρήνα Bobcat με συχνότητα 1GHz), 1GB DDR3 μνήμη, κάρτα γραφικών Radeon HD 6250 και 500GB σκληρό δίσκο .
Επίσης φέρει οθόνη τεχνολογίας LCD (ανάλυση 1280 x 720 pixels), έχει θύρα HDMI (παρέχει δυνατότητα σύνδεσης με Τηλεόραση) , multi-in-one card reader, 802.11 B/g/n WiFi LAN, HD webcam και μπαταρία 6-cell η οποία προσφέρει αυτονομία 6 ωρών συνεχούς λειτουργίας.
Τέλος το Aspire One θα έχει τα Windows 7 Starter προεγκατεστημένα και θα διατίθεται σε δύο χρωματισμούς Diamond Black και Olive Green.

πηγή:http://forum.oktabit.gr/content/acer-aspire-one-522-amd-fusion-netbook
...επίσημα πλέον,τα νέα μέλη που μπήκανε απο το 2011 στο markoutso!



Τρύπιο Σουτιέν

Dirty Jelo

Neroubas

Αντε και καλά κουράγια!



MarkoutsoTeam

Πέρσι, έκανα αναβάθμιση από το Αρραβωνιαστικός 5.0 στο Σύζυγος 1.0 και παρατήρησα πως… το καινούριο πρόγραμμα άρχισε να κάνει αναπάντεχες αλλαγές στα λογιστικά φύλλα, περιορισμένη πρόσβαση στις εφαρμογές λουλουδιών και χρυσαφικών που παλιότερα, στην έκδοση Αρραβωνιαστικός 5.0, δούλευαν απρόσκοπτα.

Επίσης, το Σύζυγος 1.0 απεγκατέστησε πολλά άλλα πολύτιμα προγράμματα όπως το Ρομαντικός Περίπατος 9.9 και εγκατέστησε ανεπιθύμητα Popups, όπως τα Champions League 5.0 και Κυριακή στα Γήπεδα 8.0.

Το Διάλογος 1.3 δεν τρέχει πια ενώ το Καθαριότητα 2.6 προκαλεί κολλήματα και κατάρρευση του συστήματος.

Προσπάθησα να τρέξω το Μουρμούρα 5.3 GOLD edition… αλλά εις μάτην.
Μια απελπισμένη γυναίκα
Απάντηση

Αγαπητή ‘Απελπισμένη γυναίκα:

τότε που κανείς δεν ήξερε τι είναι Hip-Hop, στην Ελλάδα εκτός απο μερικούς τρελούς που μας χάρισαν ιδέες και τραγούδια που κάποτε θα θεωρούσαμε κλασσικά και αξέχαστα...Ας κάνουμε ένα ταξίδι στα παλιά!

Πάμε?



Ακολουθώντας την κλασική μυθολογία της Μάρβελ, το X-men First Class εξιστορεί την αρχή των X-men

Έχετε μια εβδομάδα κενό να ετοιμαστείτε για έναν τριπλά θεματικό μήνα! Όταν λέμε Θέμα Μήνα δεν εννοούμε πως γράφουμε μόνο για αυτό το θέμα, αλλά πως ενδιαφερόμαστε (μόνο χαχα) περισσότερο για αυτό! Σε μια βδομάδα λοιπόν αρχίζει ο Μήνας με θέμα Βιβλίο - Comic - Ταξίδια!
Μπορείτε λοιπόν να έχετε έτοιμες τις αναρτήσεις σας αποθηκευμένες ή να αρχίζετε σιγά σιγά να ετοιμάζετε το τι δημοσιεύσετε!
Και αναγνώστες να μας στέλνουν ωστόσο πάνω σε τί σχετικό με το θέμα Βιβλίο-Comic-Ταξίδια θέλουν να ενημερωθούν!!!
Όποιος δεν ξέρει να αποθηκεύει μια ανάρτηση δίχως να την δημοσιοποιεί ας μου στείλει sms να του πω!

Παίρνει μια ξανθιά τηλέφωνο:

-Ναι γειά σας Ράδιο Κορασίδη εκεί;Μια αφιέρωση θέλω να κάνω.



Ο Τσακ Νόρις έχει μετρήσει μέχρι το άπειρο.
Δύο φορές.


Ύστερα από τις ανεπιβεβαίωτες φήμες που κυκλοφόρησαν το καλοκαίρι σχετικά με τα Windows 8, νέες διαρροές έρχονται να αποκαλύψουν πιθανον ορισμένα από τα χαρακτηριστικά τους. Συγκεκριμένα, το blog Windows 8 Italia αναφέρει ότι το γραφικό περιβάλλον Aero που χρησιμοποιείται στα Windows 7 και Vista, πρόκειται να αντικατασταθεί από το Wind το οποίο θα διαθέτει 3d χαρακτηριστικά.

Ακόμη, το νέο λειτουργικό σύστημα της Microsoft αναμένεται να έχει υψηλές απαιτήσεις συστήματος, όπου τα 170MB μνήμης της κάρτας γραφικών που είναι το ελάχιστο όριο στα Windows 7, είναι απίθανο να καλύψει τις ανάγκες των Windows 8. Για το λόγο αυτό, δεν πρόκειται να κυκλοφορήσει 32bit έκδοση του λειτουργικού, παρά μόνο 64bit. Επίσης φημολογείται ότι τα Windows 8 θα έχουν βελτιωμένη τη λειτουργία της αδρανοποίησης έτσι ώστε να εκτελείται η λειτουργία αυτή γρηγορότερα σε σχέση με τις προηγούμενες εκδόσεις των Windows, είτε χρησιμοποιώντας SSD σκληρό δίσκο, είτε όχι.





MAD TV Top 50 // 24/01/2011 - 30/01/2011


ΣκηνοθεσίαΝΤΟΜΙΝΙΚ ΣΕΝΑ
ΣενάριοΜΠΡΑΓΚΙ ΣΟΥΤ
ΗθοποιοίΚΡΙΣΤΟΦΕΡ ΛΙ, ΝΙΚΟΛΑΣ ΚΕΙΤΖ, ΡΟΝ ΠΕΡΛΜΑΝ, ΣΤΙΒΕΝ ΓΚΡΑΧΑΜ, ΟΥΛΡΙΧ ΤΟΜΣΕΝ, ΣΤΙΒΕΝ ΚΑΜΠΕΛ ΜΟΥΡ, ΚΛΕΡ ΦΟΙ
ΧώραΗΠΑ
Πρεμιέρα27/01/2011

Ο Ντόμινικ Σένα ("Gone in 60 Seconds", "Whiteout", "Swordfish") σκηνοθετεί για δεύτερη φορά τον Νίκολας Κέιτζ (βραβευμένο με Όσκαρ ερμηνείας στην ταινία "Leaving Las Vegas"), μετά τη συνεργασία τους στο "Gone in 60 Seconds". Τα αυτοκίνητα υψηλών ταχυτήτων δίνουν τη θέση τους αυτή τη φορά, σ' ένα ταξίδι στο χρόνο. Βρισκόμαστε στον 14ο αιώνα. Ένας ιππότης (Νίκολας Κέιτζ) αναλαμβάνει να μεταφέρει με ασφάλεια ένα νεαρό κορίτσι (Κλερ Φόι) που όλοι υποπτεύονται ότι είναι η μάγισσα που ευθύνεται για το ξέσπασμα της Μαύρης Πανούκλας.

Πηγή: cinema24.gr

Η μίνι σειρά comics X-men worlds apart,δεν έχει να κάνει με
την ομάδα των x-men αλλα χρησιμοποιεί ως βασικό χαρακτήρα την
Στόρμ (Ορόρο Μονρό).
Η σωστή υγιεινή θα πρέπει να γίνει τρόπος ζωής για όλες μας. Πολλές όμως μπορεί να έχετε κάποια ερωτήματα, τα παρακάτω σίγουρα θα σας τα λύσουν.


ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΜΕ ΜΙΑ ΚΟΥΠΑ ΚΑΦΕ ΚΑΙ ΤΡΑΓΟΥΔΙ!!