Ως μεγάλος fun της Storm, θα κάνω μια ανάρτηση αφιερωμένη στην αγαπημένη μου χαρακτήρα comics....

Οι περισσότεροι χρήστες που κάνουν zip τα αρχεία τους, εκτός από τη συμπίεσή τους για τη σημαντική μείωση του μεγέθους τους κυρίως για την αποστολή τους μέσω e-mail, προσθέτουν και ένα επιπλέον μέτρο για την ασφάλειά τους, την εγκατάσταση κωδικού πρόσβασης.

Το σφάλλειν ανθρώπινο, όταν όμως έχει να κάνει με τα δεδομένα που αποθηκεύουμε στο σκληρό μας δίσκο, δεν θέλουμε να γίνονται λάθη. Η Kingston διαπίστωσε πως ένα σφάλμα στο firmware των σκληρών δίσκων SSDNow V100 μπορούσε να οδηγήσει σε απώλεια δεδομένων και έσπευσε να κυκλοφορήσει διορθωτικό firmware.

Το 3DS, η πολυαναμενόμενη φορητή κονσόλα παιχνιδιών της Nintendo, έκανε ντεμπούτο αυτές τις μέρες σε όλο τον κόσμο, ωστόσο δεν έλειψαν και τα προβλήματα. Κάποιοι πελάτες παραπονέθηκαν για διακοπές στη λειτουργία, οι οποίες κατέληγαν σε ένα μήνυμα λάθους και μαύρη οθόνη.

Η Intel ανακοίνωσε μια νέα σειρά προϊόντων στην κατηγορία solid state drives (SSDs), τα οποία φτάνουν μέχρι την εντυπωσιακή -για SSD- χωρητικότητα των 600GB. Βέβαια, υψηλές επιδόσεις και μεγάλη χωρητικότητα συνεπάγονται και αυξημένη τιμή.

Η αρχή έγινε με τον Internet Explorer 9 της Microsoft και ακολούθησε λίγες ημέρες μετά ο Firefox 4 της Mozilla. Ο νέος Firefox κέρδισε κατά κράτος τη μάχη των εντυπώσεων τις πρώτες 24 ώρες και, όπως φαίνεται, δε δείχνει να απειλείται ιδιαίτερα από τον καινούργιο browser της Microsoft.

Δείτε το καινούργιο trailer της τανίας Captain America: The First Avenger

Υπόθεση:

Ο νεαρός Steve Rogers ζητάει απεγνωσμένα να ενταχθεί στον αμερικάνικο στρατό κάτι το οποίο φαντάζει αδύνατο λόγω του αδύναμου σωματότυπου του. Η ευκαιρία, του δίνεται όταν δηλώνει εθελοντής σε ένα πρόγραμμα που δημιουργεί υπερ-στρατιώτες και έτσι γίνεται το πρώτο επιτυχές πείραμα. Μετά απο ένα ατύχημα όμως το μυστικό της φόρμουλας του υπερ-στρατιώτη θα χαθεί για πάντα αφήνοντας μόνο φορέα του, το Steve Rogers ο οποίος θα μετατραπεί στο σύμβολο της Αμερικής...


Ο Sebastian Vettel ξεκίνησε με επιβλητικό τρόπο το νέο πρωτάθλημα της Formula 1, κερδίζοντας χωρίς να απειληθεί ποτέ από την εκκίνηση μέχρι την καρό σημαία το πρώτο Grand Prix του 2011 στη Μελβούρνη της Αυστραλίας.

Τον ακολούθησε, επίσης χωρίς να απειληθεί ποτέ (πέραν ενός προβλήματος στο δάπεδο), ο Lewis Hamilton (McLaren), ενώ ο Vitaly Petrov (Renault) κατέκτησε το πρώτο βάθρο της καριέρας του στη Formula 1. Οι Fernando Alonso (Ferrari) και Mark Webber (RBR) έκλεισαν την πεντάδα – κάνοντας, όμως, συνολικά τρία pit-stops, σε αντίθεση με τις δύο στάσεις στα pits των τριών πρώτων.

Λίγες μέρες μετά το θάνατο της Elizabeth Taylor, φήμες θέλουν τον David Fincher και την Angelina Jolie να ετοιμάζουν remake της γνωστής ταινίας

Υλικά: (Δοσολογία για 2-4 άτομα)

-750-800 γραμ. φιλέτο στήθους κοτόπουλου
-1-2 κόκκινες πιπεριές
-1-2 πράσινες πιπεριές
-1-2 κίτρινες πιπεριές
-1 κρεμμύδι
-1 σκόρδο
-350 γραμ. κρέμα γάλακτος
-τορτίγιας(μεξικάνικες πίττες)
-αλάτι, πιπέρι, κύμινο και αν θέλετε κάρι

Διαδικασία:


Η κατάσταση στην απασχόληση αναμένεται να γίνει ακόμη πιο ζοφερή φέτος. Η πιο μετριοπαθής πρόβλεψη (ΤτΕ) κάνει λόγο για επίπεδα ανεργίας κοντά στο 16,5%. Από την άλλη, σύμφωνα με τον επιστημονικό διευθυντή του Ινστιτούτου Εργασίας της ΓΣΕΕ, Σάββα Ρομπόλη, οι άνεργοι στο τέλος του 2011 θα αγγίξουν το 1,2 εκατ. άτομα, από τα 712.065, που ήταν το δ' τρίμηνο του 2010, ενώ το ποσοστό ανεργίας -σύμφωνα με τον ίδιο- θα εκτοξευθεί στο 22%. Οπως υποστήριξε την προηγούμενη βδομάδα, ενώπιον της κοινοβουλευτικής επιτροπής που παρακολουθεί το σύστημα κοινωνικής ασφάλισης, η έκρηξη της ανεργίας έχει ήδη προκαλέσει «αιμορραγία» εσόδων στα ταμεία, ύψους 3,5 δισ. ευρώ ετησίως, λόγω της μη καταβολής εισφορών.


Η Wendy Dio, γυναίκα και manager του Ronnie James Dio, σε μια πρόσφατη συνέντευξή της αποκάλυψε πως ετοιμάζει ένα tribute album στον μεγάλο απόντα, στο οποίο μεταξύ άλλων θα συμμετέχουν οι Rob Halford, Lemmy, Glenn Hughes, Dave Grohl, Alice Cooper, Sebastian Bach και Chris Jericho. Σύμφωνα με την Wendy, ο Grohl θα ερμηνεύσει το “Mob Rules” των Black Sabbath, ο Halford το “Long Live Rock n’ Roll” των Rainbow και ο Alice Cooper ένα τραγούδι των Elf. Παράλληλα, έφτιαξε και ένα tribute σχήμα του Dio, τους Dio Disciples, οι οποίοι πρόκειται να περιοδεύσουν στην Ευρώπη στους επόμενους μήνες. Τους Dio Disciples αποτελούν 4 μέλη των Dio, ο Rudy Sarzo στο μπάσο, ο Simon Wright στα drums, ο Craig Goldy στην κιθάρα και ο Scott Warren στα πλήκτρα, ενώ στην φωνή θα βρίσκεται ο Tim “Ripper” Owens και ο Toby Jepson των Little Angels.

Οι Gamma Ray σε λίγο καιρό πρόκειται να πραγματοποιήσουν μια special περιοδεία στην οποία το setlist θα απαρτίζεται στο πρώτο μέρος από τραγούδια που σπάνια (ή ποτέ!) παίζουν live (κάτι που είχαν κάνει και στο “Skeletons in the Closet” album) και στο δεύτερο από ακουστικές εκτελέσεις άλλων, γνωστότερων, τραγουδιών τους. Για να μας δώσουν μια ιδέα του τι να περιμένουμε, κυκλοφορούν στις 8 Απριλίου ένα mini-album με τίτλο “Skeletons & Majesties”, το οποίο θα περιλαμβάνει studio επανεκτελέσεις των “Hold Your Ground” και “Brothers” και ακουστικές studio εκτελέσεις των “Rebellion in Dreamland” και “Send Me a Sign”, καθώς και ως bonus tracks το “Wannabees” από το συνοδευτικό 7” του “To the Metal”, μια extended version του “Brothers” και το “Rebellion in Dreamland” σε μορφή karaoke. Κάποια shows αυτής της επερχόμενης συναυλίας θα μαγνητοσκοπηθούν με σκοπό να κυκλοφορήσουν σε CD και DVD περί τον Αύγουστο/Σεπτέμβριο.

Είναι πλέον επίσημο… Οι Twisted Sister έρχονται στην Ελλάδα τον Ιούλιο για δύο εκρηκτικά shows σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη, την Τρίτη 12 Ιουλίου Κέντρο Ιππασίας στο Πάρκο Γουδή των Ολυμπιακών Ακινήτων στην Αθήνα και την Τετάρτη 13 Ιουλίου στην Βαβυλωνία του Μύλου στην Θεσσαλονίκη. Περισσότερες πληροφορίες, για τα εισιτήρια και τα groups που θα ανοίξουν τα shows, δεν έχουν γίνει ακόμα γνωστές.

Πηγή:metal hammer

Τα δύο πρώτα solo albums του Ozzy Osbourne, τα μνημειώδη “Blizzard of Ozz” και “Diary of a Madman”, επανακυκλοφορούν στις 31 Μαΐου σε remastered μορφή (από τις αρχικές ηχογραφήσεις) και με αρκετό και ενδιαφέρον bonus υλικό. Συγκεκριμένα, το “Blizzard of Ozz” θα έχει ως bonus το τραγούδι “You Lookin’ At Me, Looking At You” (B’ side του “Crazy Train” single), μια “2010 Guitar and Vocal mix” του “Goodbye to Romance” και το “RR”, ένα solo 73 δευτερολέπτων του Randy Rhoads, ενώ το “Diary of a Madman” θα περιλαμβάνει ένα δεύτερο CD με 11 live τραγούδια από την περιοδεία του “Blizzard of Ozz”. Το μεγαλύτερο ενδιαφέρον βρίσκεται όμως στην περιορισμένη έκδοση του box-set, το οποίο θα περιλαμβάνει τα 2 remastered albums σε CD και βινύλιο 180 γραμμαρίων, το bonus live CD του “Diary…”, ένα coffee table βιβλίο 100 σελίδων, μια αφίσα διπλής όψης, ένα ακριβές αντίγραφο του χρυσού σταυρού που φοράει ο Ozzy εδώ και δεκαετίες και το “Thirty Years After The Blizzard” DVD. Το DVD θα περιέχει ανέκδοτο video υλικό από συναυλίες του 1981 και του 1982, videos και φωτογραφίες της εποχής και νέες σχετικές συνεντεύξεις από τον Ozzy και την Sharon Osbourne, τον Lemmy, τον Steve Vai, τον Nikki Sixx, τον Rob Halford, τον Bill Ward, τον Zakk Wylde και άλλους πολλούς.

Πηγή:Metal Hammer

28 χρόνια μετά το “Born Again” album των Black Sabbath και 21 χρόνια μετά την συνεύρεσή τους στο αρχικό Rock Aid Armenia project, ο Tony Iommi και ο Ian Gillan συνεργάζονται ξανά πάνω σε νέα μουσική, κυκλοφορώντας το single “Out Of My Mind” στις 6 Μαΐου. Το project των δύο αυτών γιγάντων της μουσικής μας θα λέγεται WhoCares και συμπληρώνεται από τους (κρατηθείτε…) Jon Lord στα keyboards, τον Jason Newsted στο μπάσο, τον Nicko McBrain στα τύμπανα και τον κιθαρίστα των HIM, Mikko Lindström. Το CD single θα περιλαμβάνει τα τραγούδια “Out Of My Mind” και “Holy Water”, ένα videoclip για το πρώτο και ένα 40λεπτο ντοκιμαντέρ για την φιλανθρωπική δράση των Iommi και Gillan στην Αρμενία όλα αυτά τα χρόνια. Οι δύο Βρετανοί αποφάσισαν να συνεργαστούν ξανά για αυτόν τον σκοπό, όταν σε ένα πρόσφατο ταξίδι τους διαπίστωσαν πως η Αρμενία δεν έχει συνέλθει ακόμα πλήρως από τον μεγάλο σεισμό του 1988 και πως έπρεπε να γίνουν ακόμα πολλά. Τα έσοδα του single θα πάνε για την αναστήλωση ενός μουσικού σχολείου στο Gyumri της Αρμενίας.

Πηγή:metal hammer

Σύμφωνα με πληροφορίες, η συναυλία των Judas Priest με τους Whitesnake την Τετάρτη 6 Ιουλίου στην Θεσσαλονίκη, θα γίνει στο Καυτανζόγλειο στάδιο, στα πλαίσια ενός διήμερου φεστιβάλ με την ονομασία 2310 festival. Ακόμα, την ίδια ημέρα, πρόκειται να εμφανιστούν και οι Firewind, ενώ αναμένεται και η ανακοίνωση των υπόλοιπων συγκροτημάτων που θα συμπληρώνουν το billing. Η επόμενη ημέρα θα είναι αφιερωμένη σε πιο pop/rock ήχους, με συγκροτήματα όπως οι James να δίνουν το «παρών». Πληροφορίες για τις τιμές των εισιτηρίων θα γίνουν γνωστές σύντομα

Πηγή:metal hammer

Όπως σας έχουμε ήδη ενημερώσει, ο Tony Iommi (Black Sabbath) θα συνεργαστεί και πάλι με τον Ian Gillan (Deep Purple), έπειτα από 21 ολόκληρα χρόνια, κι αυτήν τη φορά γιά το καλό της Αρμενίας και πιο συγκεκριμένα για την κατασκευή ενός μουσικού σχολείου στην πόλη Gyumri.Το project τους ονομάζεται Who Cares και το συμπληρώνουν οι Jason Newsted στο μπάσο, ο Jon Lord στα πλήκτρα, ο Nicko McBrain στα τύμπανα και ο κιθαρίστας των HIM, Mikko Lindström.Το cd single έχει τον τίτλο "Out Of My Mind" και αποτελείται από το ομώνυμο τραγούδι και το video clip του, το "Holy Water", καθώς κι από ένα 40λεπτο ντοκυμαντέρ που εξιστορεί τη φιλανθρωπική δραστηριότητα των Iommi/Gillan στην εν λόγω χώρα.

πηγή:rocking.gr
Είχα καιρό να μουρμουρήσω και είχα πει να μην το κάνω αλλά δεν πάει άλλο!

Επανάληψη μητήρ πάσης μαθήσεως...




σκατα να φάτε!

Γενικά είμαι άνθρωπος που βλέπει τηλεόραση όταν αράζω...Πιο πολύ για να γελάω με τα χάλια τους. Αντε και να βλέπω κανα ωραίο σήριαλ (όταν υπάρχει!)

Ολα καλά ως εδώ?Όλα καλαααααά....
Σε δηλώσεις προέβη ο κιθαρίστας των Dream Theater, John Petrucci, σχετικά μετον νέο drummer της μπάντας αλλά και τις ηχογραφήσεις του επερχόμενου δίσκου τους.«Δεν είμαστε ακόμα έτοιμοι να ανακοινώσουμε το όνομά του. Εκτιμούμε την υπομονή όλων σας και, πιστέψτε με, η απόφασή μας δε θα απογοητεύσει κανέναν και σε κανένα επίπεδο. Όσον αφορά τις ηχογραφήσεις, πηγαίνουν αρκετά καλά, δουλεύουμε πολύ και τα περνάμε εξίσου καλά στο studio».καλα καλα...ο Portnoy ειναι ενας και dream theater χωρις αυτον δεν ειναι dream theater!

Η Microsoft ανακοίνωσε τη διαθεσιμότητα του πρώτου μεγάλου update για τα Windows Phone 7. Η ανανέωση έχει την κωδική ονομασία NoDo, από το No Donuts, κάτι που αποτελεί έμμεση αναφορά στην ονοματολογία που έχει επιλέξει η Google για τις εκδόσεις του Android.

Η παραβίαση ενός κρυπτογραφημένου router και η εκμετάλλευση της WiFi σύνδεσης, δεν αποτελεί ποινικό αδίκημα, όπως αποφάνθηκε ένα ολλανδικό δικαστήριο. Οι χάκερ των ασύρματων δικτύων δε θα διώκονται για την παραβίαση της ασφάλειας ενός router.


Tα Genpets είναι ένα τεχνικό κομμάτι έργου τέχνης από τον καλλιτέχνη Adam Brandejs. Θεωρείται μια φάρσα της έκθεσης. Το έργο έχει παρουσιαστεί σε πολλές γκαλερί στον Καναδά και Ευρώπη και έχει συγκεντρώσει κάποια προσοχή στα μέσα μαζικής ενημέρωσης.
Οι δημιουργίες ήταν ανάγλυφα, αυτοματοποιημένα πλάσματα που κατασκευάζονται από λάτεξ και πλαστικό, και στεγάζεται ρομποτικό κύκλωμα για την προσομοίωση αργής αναπνοής.

Η Intel διοργανώνει μέσα στον Απρίλιο το Intel Developer Forum (IDF) στο Πεκίνο, όπου σύμφωνα με πληροφορίες θα δοθεί μια πρώτη γεύση από τους νέους επεξεργαστές Atom. Έτσι, τουλάχιστον, φαίνεται να προκύπτει από το πρόγραμμα του forum.

Με την Ιαπωνία να προσπαθεί να μαζέψει τα κομμάτια της μετά τον ισχυρότατο σεισμό των 8,9 Ρίχτερ και το καταστροφικό τσουνάμι, ζώντας παράλληλα υπό την απειλή του πυρηνικού εφιάλτη, έχει ήδη ξεκινήσει η αποτίμηση των υλικών ζημιών, με τον τεχνολογικό τομέα να έχει υποστεί ένα βαρύ πλήγμα.

Μπορεί το World of Warcraft να είναι εδώ και χρόνια ο αδιαφιλονίκητος ηγέτης στην αγορά των MMORPG, ωστόσο ακόμα κι η Blizzard γνωρίζει ότι δε θα είναι για πάντα στην κορυφή. Προκειμένου, λοιπόν, να αφήσει κάποια άλλη εταιρεία να της πάρει πελάτες, είναι διατεθειμένη να ...κανιβαλίσει το ίδιο της το προϊόν!

Τηρώντας την παράδοση που ξεκίνησε το 2006, η Microsoft απέστειλε μια τούρτα στη Mozilla, με ευχές για την πορεία του ολοκαίνουργιου Firefox 4. Πρόκειται για την τρίτη τούρτα που στέλνει η Microsoft, έπειται από αυτές για τον Firefox 2 (2006) και τον Firefox 3 (2008).

Ένα πολύ σημαντικό βήμα προς την κατεύθυνση του κβαντικού υπολογιστή έκανε η American Physical Society σε συνάντηση στο Ντάλας, όπου παρουσίασε ένα τσιπ 6x6 εκατοστών, εφοδιασμένο με εννέα κβαντικές «συσκευές», στις οποίες συμπεριλαμβάνονται τέσσερα qubits, που κάνουν τους απαραίτητους υπολογισμούς.
O Νώντας, ένας 50άρης, άνθρωπος της νύχτας-κοινώς "λαμόγιο", σταματά με το αυτοκίνητό του κάπου στο πουθενά, για να κάνει την ανάγκη του. "Άνθρωπος από κάτω!"... ακούγεται μια φωνή και κάπως έτσι γνωρίζει τον Αλκιβιάδη, ένα συμπαθή νοικοκύρη που χρωστάει παντού, που τον απατά η γυναίκα του, που δεν απέκτησε ποτέ παιδιά και για όλους αυτούς τους λόγους έχει δεθεί στις γραμμές του τρένου για να βάλει τέλος στη ζωή του. Ο Νώντας, που ταξιδεύει με σκοπό να βρει τη μητέρα της Περσεφόνης, του μωρού που του έχει "φορτώσει" κάποια από τις πρώην του, θα ελευθερώσει τον Αλκιβιάδη και θα τον πάρει μαζί του - θέλει δε θέλει. Έτσι, κάπου μεταξύ σέξι εσωρούχων, πρώην ερωμένων, άπιστης συζύγου και ένοχου κουμπάρου, συμβαίνουν μπερδέματα, ανατροπές αλλά και εξελίξεις που φέρνουν τα πάνω κάτω.


ΣκηνοθεσίαΝίκος Ζαπατίνας
ΗθοποιοίΠέτρος Φιλιππίδης, Σάκης Μπουλάς, Μαρκέλλα Γιαννάτου, Ταξιάρχης Χάνος, Τζόυς Ευείδη, Άννα Παναγιωτοπούλου, Θωμαΐς Ανδρούτσου, Γιώργος Σουξές
ΧώραΕλλάδα


Πηγή: cinema24.gr

Σημείωση Συντάκτη:Δεν την εχω δει την ταινία και ξέρω αν αξίζει σαν σενάριο, αλλά μόνο και μόνο για Μπουλά και Φιλλιπίδη αξίζει να ασχοληθούμε!

Επειδή αρκετοί από εμάς έχουμε αναρωτηθεί αν μπορούμε να παίξουμε παιχνίδια του PS2 στον υπολογιστή μας και δυσκολευόμαστε λίγο ψάχνοντας βιντεάκια στο youtube τα οποία είτε είναι λάθος, είτε θα μας κάνουν την ζωή ακόμα πιο δύσκολη από οτι είναι, θα κάνω μια σούμα από όλες τις πληροφορίες που μάζεψα στην προσπάθειά μου να φτιάξω τις ρυθμίσεις για να τρέχει το pcsx2 στο pc μου. Tα βήματα που πρέπει να κάνουμε είναι τα εξής

Αλλό ενα γιαπωνέζικο manga-anime που έπεσε στα χέρια μου και έχω σκοπό να το μοιραστώ!

Εισαγωγή:

Tο Death Note (Ιαπωνικά: デスノート, Ντέσου Νόοτο (Desu Nōto), "Τετράδιο του Θανάτου") είναι δημοφιλής σειρά ιαπωνικών manga, σε σενάριο Όομπα Τσογκούμι 大場 つぐみ (Ohba Tsugumi) και εικονογράφηση από τον Τακέσι Ομπάτα 小畑 健 (Takeshi Obata). Πρόκειται για την ιστορία ενός μαθητή λυκείου (Γιαγκάμι Λάιτ 夜神 月(Yagami Light)) που ανακαλύπτει ένα τετράδιο με το οποίο μπορεί να σκοτώσει οποιονδήποτε, απλά γράφοντας το όνομά του και σκεπτόμενος το πρόσωπό του. Η πλοκή παρακολουθεί τις προσπάθειές του να καθαρίσει από τους εγκληματίες μία "κοινωνία που σαπίζει" και να γίνει ο ίδιος κριτής και "θεός ενός νέου κόσμου" οδηγούμενος σταδιακά στην παράνοια. Εμπόδιο στα σχέδια του στέκεται η αστυνομία με την πολύτιμη βοήθεια του καλύτερου ντετέκτιβ του κόσμου, του "L".


Το νέο παιχνίδι της SEGA ετοιμάζεται να βγεί στην αγορά με τίτλο "Thor: God of Thunder", βασιμένο στην ταινία "Thor" που ετοιμάζεται να κάνει το ντεπούτο του το Μάιο στους κινηματογράφους. Παραθέτω κάτω τα δύο τελευταία video-trailer απο το παιχνίδι που φαίνεται να υπόσχεται πολλά!


Ο Ραψωδός Φιλόλογος, σχεδόν δύο χρόνια μετά από το Εγκεφαλικό Τετ-α-Τετ, επιστρέφει με την κυκλοφορία του τρίτου προσωπικού του δίσκου, με τίτλο “Ακρωτηριασμένος Αχιλλέας”.


O Ραψωδός Φιλόλογος, με τον ιδιαίτερο στίχο και τις εσωτερικές αναζητήσεις επιστρέφει με μια ψυχαναλυτική διάθεση, έτοιμος να αποδεσμευτεί από τις αδυναμίες του και να "ακρωτηριάσει" τον προσωπικό του Αχιλλέα. Σε αυτό του το εγχείρημα, έχει συνοδοιπόρους έναν μεγάλο αριθμό δημιουργών και παραγωγών. Συμμετέχουν ο Εισβολέας, ο Xplicit των Στίχοιμα και οι X-Equipo, το συγκρότημα-έκπληξη από το νησί της Κέρκυρας. Την παραγωγή έχει αναλάβει ο Κριτής με έκτακτες συμμετοχές αυτές του Insom, του Marto Bartoli και του Boukla.

Η Ιαπωνία εξακολουθεί να βρίσκεται σε κρίσιμη κατάσταση μετά τον ισχυρό σεισμό και το τσουνάμι την περασμένη Παρασκευή. Την ίδια ημέρα η Apple ξεκίνησε την διάθεση του iPad 2 στις ΗΠΑ.
Η Apple έχει καθορίσει για το τελευταίο της tablet ως παγκόσμια μέρα κυκλοφορίας την 25ηΜαρτίου που όπως είναι φυσιολογικό τότε θα κυκλοφορούσε και στην Ιαπωνία. Λόγω των ειδικών συνθηκών όμως,
η Appleδήλωσε ότι ως αποτέλεσμα των καταστροφών, αναβάλλεται η κυκλοφορία του iPad 2 στην Ιαπωνία. Κάτι βέβαια που είναι απολύτως λογικό καθώς τέτοιες ώρες μάλλον κανένας Ιάπωνας δεν θα ενδιαφερόταν να αγοράσει tablet.

Μπορεί να καθυστέρησε 4 μήνες, αλλά τελικά ο Firefox 4 είναι γεγονός. Η Mozilla ολοκλήρωσε τη μακρά διαδικασία με τις εκδόσεις beta και release candidate κι έδωσε στη δημοσιότητα την final version του νέου browser.

Νέους τριγμούς στις ήδη τεταμένες σχέσεις ανάμεσα στη Google και το καθεστώς της Κίνας προκαλούν τα προβλήματα που παρατηρήθηκαν πρόσφατα στο Gmail. Πολλοί χρήστες της υπηρεσίας στην Κίνα ανέφεραν δυσλειτουργίες στο ηλεκτρονικό ταχυδρομείο της Google.

Ένα γενετικά τροποποιημένο ον που σχεδιάστηκε για να πωληθεί ως pet από εταιρεία γενετικής μηχανικής, προκαλεί σάλο σε ολόκληρο τον κόσμο. Πρόκειται για μια μορφή παιδικής κούκλας με γενετικά τροποποιημένο DNA,
η οποία έχει μεν το μέγεθος παιδικού παιχνιδιού, διαθέτει ωστόσο μηχανισμούς καρδιακών παλμών, αίσθηση του πόνου, ακόμη και αληθινά δόντια.

Στο X-men Destiny, ο παίκτης θα μπει στον ρόλο ενός μεταλλαγμένου που παίρνει μέρος στην συμμαχία των X-men και ο ίδιος θα πρέπει να κάνει τις επιλογές που θα καθορίσουν το μέλλον και το πεπρωμένο του χαρακτήρα του. Σύμφωνα με πρόσφατες πηγές

Στις 17 Μαρτίου 2011 ο πρώτος ηλεκτρονικός ιός που εμφανίστηκε σε υπολογιστή έκλεισε τα 40 του χρόνια. Φυσικά στις αρχές της δεκαετίας του 1970, δεν είχαν τη σημερινή ονομασία «ηλεκτρονικός ιός».

Η εταιρεία Whisper Systems, εξέδωσε πρόσφατα μια έκδοση beta ενός νέου προϊόντος που αφορά την πλήρη κρυπτογράφηση των συσκευών Android και είναι πλέον διαθέσιμη στο ευρύ κοινό.
Η Whisper Systems προσπαθεί να προσφέρει στους χρήστες Android μια πρόσθετη λειτουργία η οποία είναι ήδη διαθέσιμη στους χρήστες συσκευών BlackBerry και Symbian.
Σύμφωνα με δηλώσεις
εκπροσώπων της εταιρείας, η πρώτη beta έκδοση του WhisperCore, η οποία εκδόθηκε την Τρίτη 15/3, κρυπτογραφεί πλήρως ολόκληρο το δίσκο της συσκευής.
Επίσης εάν το επιθυμεί ο χρήστης υπάρχει και η δυνατότητα κρυπτογράφησης της κάρτας SD.
πηγή:www.secnews.gr


Ύστερα από 12 εκδόσεις beta και πάνω από 10 μήνες αδιάλειπτων εργασιών και έρευνας, η Mozilla νιώθει έτοιμη να εκδώσει τον Firefox 4 στην αρένα των πιο ανταγωνιστικών browser.
Η εταιρεία ανακοίνωσε ως επίσημη ημέρα έκδοσης την 22η Μαρτίου. Η νέα αυτή έκδοση θα είναι διαθέσιμη για Windows, Mac και Linux.
Αρχικά,
ο πολυαναμενόμενος Firefox 4 ήταν να εκδοθεί στο διάστημα του περασμένου Οκτωβρίου – Νοεμβρίου αλλά καθυστέρησε λόγο συνεχόμενων αναβαθμίσεων στα γραφικά και σε προσθήκες νέων παραμέτρων.
Η αναμονή σταματάει στις 22 Μαρτίου με τον Firefox 4 να κάνει το ντεμπούτο του με την πρώτη full έκδοση του.
πηγή:www.secnews.gr
Σε προηγούμενη ανάρτηση είδαμε από το πρώτο λειτουργικό τον windows μέχρι τα 7. Σε αυτή την ανάρτηση θα δούμε από τον Internet Explorer 1(βασικά 4 γιατί ήταν 4,2,3,4 η σειρά) μέχρι τον 9.
Με αφορμή τη συμπλήρωση 25 ετών από την εμφάνιση του πρώτου ιού σε προσωπικούς ηλεκτρονικούς υπολογιστές, η γνωστή εταιρεία παροχής λύσεων ασφάλειας F-Secure δημοσίευσε ένα εξαιρετικό infographic με τα 25 πιο διαβόητα viruses της ιστορίας!


με τη μουσικη? :P

Η Google ανακοίνωσε ότι προχωρά στην εξαγορά της εταιρείας Green Parrot Pictures, η οποία έχει αναπτύξει μια δική της τεχνολογία για τη βελτίωση της εικόνας στα videos. Η Google σκοπεύει να αξιοποιήσει τους πόρους της GPP στο YouTube.

Η Mozilla φέρεται έτοιμη να διαθέσει στο κοινό την τελική έκδοση του πολυαναμενόμενου Firefox 4. Σύμφωνα με δηλώσεις που αποδίδονται στον Damon Sicore της Mozilla, ο Firefox 4 πρόκειται να κυκλοφορήσει στις 22 Μαρτίου.

Σύμφωνα με πρόσφατη αναφορά της IDC για το σύνολο του 2010, η HP κατέλαβε την κορυφαία θέση στην παγκόσμια αγορά των servers, τόσο σε όρους εσόδων, όσο και σε όρους μονάδων. Όπως σημειώνει η έκθεση της IDC, το μερίδιο της HP επί των συνολικών εσόδων της παγκόσμιας αγοράς των x86 servers έφτασε το 39%, εμφανίζοντας ανάπτυξη 34% σε σχέση με το 2009.




Ο Ράνγκο είναι ένας ήμερος χαμαιλέων που ζει σε ένα ζωοτροφείο και πιστεύει πως είναι ήρωας. Κάποια στιγμή όμως μεταφέρεται σε μια παλιά δυτική πόλη που κατοικείται από πλάσματα της ερήμου που μοιάζουν με χαρακτήρες Western.Ένας απολαυστικός Johnny Depp στη φωνή του Ράνγκο!




(Η παρακάτω ανάρτηση δημοσιεύτηκε σε συνεργασία με τον Mpaklava και με δικές του φωτογραφίες και video. Ευχαριστούμε και το Ψαρά για το δικό του φωτογραφικό υλικό!)


Αν και άργησα λίγο να γράψω για αυτή τη γιορτή, είπα να το κάνω γιατί είναι κρίμα να μη το αναφέρουμε...


Εκμεταλλευόμενη τα πιο δημοφιλή videos στο youtube, η Smartwater επιδιώκει να φτιάξει ένα διαφημιστικό video για την προώθηση του νερού, με πρωταγωνίστρια την Jennifer Aniston η οποία ακολουθεί τις οδηγίες 3 "φυτών" με σκοπό να κάνουν όσα περισσότερα δυνατόν views γίνεται. Έτσι λοιπόν βλέπουμε κατά την διάρκεια του video διάφορες πολύ γνωστές και χιουμοριστικές φάτσες που όλοι μας έχουμε δει στο youtube....

Ένα νέο επεισόδιο στον "πόλεμο των browsers" είναι πλέον γεγονός. Η Microsoft ανακοίνωσε τον Internet Explorer 9, τη νέα έκδοση έκδοση του browser για Windows που φιλοδοξεί να ανακτήσει το χαμένο έδαφος των τελευταίων ετών.


Το PC Magazine και η iSquare σάς προσφέρουν το ολοκαίνουργιο iPad 2! Ένας υπερτυχερός θα κερδίσει εντελώς δωρεάν τη νέα έκδοση της εμβληματικής ταμπλέτας, την οποία παρουσίασε πριν από λίγες ημέρες ο ίδιος ο Steve Jobs.

Επισκεφθείτε τη σελίδα του PC Magazine στο Facebook και κερδίστε τo νέο, μοναδικό gadget της Apple! Κάντε Like στη σελίδα -αν δεν έχετε κάνει ήδη- και σε λίγες ημέρες μπορεί να είστε εσείς ο μεγάλος τυχερός!

Ο νικητής θα αναδειχθεί κατόπιν κλήρωσης και θα ανακοινωθεί την 1η Απριλίου! Και δεν θα είναι πρωταπριλιάτικο αστείο!

Ολοκληρώθηκε με επιτυχία το All-Star Game του ελληνικού μπάσκετ στον Πύργο Ηλίας, το Σαββατοκύριακο με πολλές εκπλήξεις, θέαμα και καλή διάθεση!

Ο σκηνοθέτης και σεναριογράφος της ταινίας την έχει χαρακτηρίσει ως την Αλίκη στην χώρα των θαυμάτων με όπλα, δράκους και οίκους ανοχής.

Η ταινία λαμβάνει μέρος στην δεκαετία του 50, στην ζωηρή φαντασία ενός νεαρού κοριτσιού, που μεταφέρθηκε σε ένα ψυχοθεραπευτικό ινστιτούτο από τον πατριό της, λίγο καιρό μετά τον θάνατο της μητέρας της, με μοναδική έξοδο από την σκοτεινή πραγματικότητα, τα όνειρά της

Έχω μια ειλικρινή απορία, με ποιά λογική η σεισμογενής Ιαπωνία, των προνοητικών από φύση και κατά φήμη Ιαπώνων, διατηρεί 55 πυρηνικά εργοστάσια στο έδαφός της. Υπερεκτίμησαν την τεχνολογική τους εξέλιξη; Υποτίμησαν τη φύση;