Συγνώμη για την αδράνεια τοy blog τον τελευταίο καιρό αλλά όπως καταλαβαίνετε έρχεται η εξεταστική, και οι δουλειές πέσαν πολλές...Ή απλά ο καιρός, μας έχει κάνει να πέσουμε σε λήθαργο τις τελευταίες μέρες!Οι Πανελλήνιες τελείωσαν χθες, και η φοιτητικές εξετάσεις θα αρχίσουν σε λίγες μέρες!


Καλή Επιτυχία σε όλους τους φοιτητές!!!




Και αν μείνουμε λίγο ακόμα ανενεργοί,ζητάμε κατανοήση!!!
Η τοποθεσία της φωτογραφίας βρίσκεται στο Darvaz του Turkmenistan.Το 1971, κατά τη διάρκεια γεώτρησης για αναζήτηση φυσικού αέριου, το έδαφος υποχώρησε και ολόκληρη η εξέδρα κατέρρευσε μέσα σε ένα υπόγειο σπήλαιο.

Εφιαλτικές στιγμές φέρεται να έζησε μία νεαρή κοπέλα προχθές τα ξημερώματα την ώρα που ανέβαινε τις σκάλες της Αγιου Νικολάου στο κέντρο της Πάτρας...Σύμφωνα με το dete.gr, αλλοδαποί της επιτέθηκαν με άγριες διαθέσεις. Οπως καταγγέλλει η ίδια, αποπειράθηκαν να την βιάσουν, και μάλιστα εξαιτίας του σοκ που υπέστη νοσηλεύεται ακόμη στο νοσοκομείο.

Σύμφωνα με όσα έγιναν γνωστά αρκετοί αλλοδαποί φέρεται να έπεσαν πάνω της, η ίδια όμως άρχισε να ουρλιάζει με αποτέλεσμα να αναγκαστούν να φύγουν ενώ διερχόμενοι ακούγοντας τις φωνές έσπευσαν στο σημείο.

Η κοπέλα στην κυριολεξία έχασε τη μιλιά της και από το σοκ υπέστη αφωνία και χρήζει ιατρικής φροντίδας. Πρόκειται για ένα ακόμη κρούσμα απόπειρας βιασμού στην Πάτρα. Πριν από λίγες ημέρες μία γυναίκα είχε δεχθεί επίθεση ενώ περπατούσε έξω από το Αρχαίο Ωδείο της πόλης (κοντά στις σκάλες της Αγίου Νικολάου) και μάλιστα οι αλλοδαποί είχαν καταφέρει να της βγάλουν το εσώρουχο.





πηγή : ifmedia


«Το Σάββατο 21 Μαΐου περίπου στις 6 το απόγευμα (ώρα δυτικής ακτής των Ηνωμένων Πολιτειών, ξημερώματα Κυριακής στην Ελλάδα) το 2% του παγκόσμιου πληθυσμού θα «ρουφηχτεί» από τον Παράδεισο και οι υπόλοιποι θα πάνε κατευθείαν στην Κόλαση.

Και μετά θα επέλθει η συντέλεια του κόσμου».

Μία βασική και αρκετά χρήσιμη δυνατότητα που προσφέρει μία iΣυσκευή είναι αυτή της σύνδεσης μέσω δικτύου και κατόπιν προσπέλασης/ανταλλαγής αρχείων κατευθείαν από τον υπολογιστή σας.

Οι εταιρείες 2K Games και Gearbox Software ανακοίνωσαν ότι το πολυαναμενόμενο video game Duke Nukem Forever θα κάνει την πρώτη του εμφάνιση ως demo στις 3 Ιουνίου. Το demo θα διατεθεί εκείνη την ημέρα στα μέλη του First Access Club.
Στη Νέα Υόρκη άνοιξε ένα καινούργιο κατάστημα μόνο για κυρίες οι οποίες μπορούν να πάνε και να διαλέξουν σύζυγο.
Στην είσοδο υπάρχει μια πινακίδα με τους κανόνες λειτουργίας του καταστήματος όπου γράφει:


ΑΥΤΟ ΤΟ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΤΟ ΕΠΙΣΚΕΥΤΕΙΤΕ ΜΟΝΟ ΜΙΑ ΦΟΡΑ.

ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΕΞΙ ΟΡΟΦΟΙ ΚΑΙ Η ΤΙΜΗ ΤΟΥ ΠΡΟΪΟΝΤΟΣ ΑΥΞΑΝΕΙ ΚΑΘΩΣ ΑΝΕΒΑΙΝΕΤΕ.

ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΑΝΕΒΑΙΝΕΤΕ ΤΟΥΣ ΟΡΟΦΟΥΣ ΑΛΛΑ ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ ΝΑ ΚΑΤΕΒΕΙΤΕ ΟΡΟΦΟ, ΕΚΤΟΣ ΑΝ ΘΕΛΕΤΕ ΝΑ ΒΓΕΙΤΕ ΑΠΟ ΤΟ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑ.
Δεν είναι δύσκολο να κάνετε μια γυναίκα ευτυχισμένη. Ο άντρας πρέπει μόνο να είναι:

1. Φίλος
2. Σύντροφος
3. Εραστής
4. Αδελφός
5. Πατέρας
6. Κυρίαρχος
7. Μάγειρας
8. Ηλεκτρολόγος
9. Ξυλουργός
10. Υδραυλικός
11. Μηχανικός
12. Διακοσμητής
13. Στυλίστας
14. Σεξολόγος
15. Γυναικολόγος
16. Ψυχολόγος
17. Να εξαφανίζει τα έντομα
18. Ψυχίατρος
19. Θεραπευτής
20. Καλός ακροατής
21. Οργανωτικός
1.- Κλικάρετε το παρακάτω lin

2.- Μετά κλικάρετε στο "click me to get trippyk

3.- Δείτε το κέντρο της οθόνης για 30 δευτερόλεπτα (χωρίς να κλέβετε), και τέλος

4.- Κοιτάξτε το χέρι που κρατάτε το mouse χωρίς να το μετακινείτε.





Καλό????!

Λέγεται "κιναισθητική παραίσθηση"

http://www.neave.com/strobe/
Το e-mail του Άραβα μαθητή στον πατέρα του:

Το Βερολίνο είναι θαυμάσιο, οι άνθρωποι εδώ είναι υπέροχοι και μου αρέσει πολύ εδώ, αλλά πατέρα,
ντρέπομαι λίγο να πηγαίνω στο κολέγιο με τη Φερράρι 599 GTB από καθαρό χρυσό,
όταν όλοι μου οι καθηγητές και πολλοί συμμαθητές μου έρχονται με τρένο














Και η απάντηση του Άραβα πατέρα:

20 εκατομμύρια αμερικάνικα δολάρια μόλις μεταφέρθηκαν στο λογαριασμό σου. Σε παρακαλώ σταματά να μας ντροπιάζεις!
Πήγαινε και αγόρασε και εσύ ένα τρένο!

Με αγάπη,

Ο πατέρας σου.

Ο φετινός Μάιος μας υποδέχεται με games για όλα τα γούστα. Ξεχωρίζει τα L.A. Noire.
Τον Μάιο του 2010 η Rockstar κυκλοφόρησε τοRed Dead Redemption. Ένα χρόνο μετά, η Αμερικανική εταιρεία ξαναχτυπάει με άλλον ένα τίτλο δράσης, που αυτή τη φορά δεν περιγράφει ιστορίες της άγριας δύσης, αλλά της μεταπολεμικής δεκαετίας του '40. Το L.A. Noire είναι το video game που αναμένεται να ξεχωρίσει από τις κυκλοφορίες του Μαϊου.

Τελικά, το ενδιαφέρον της Microsoft για το Skype μόνο φιλολογικό δεν ήταν. Ο κολοσσός του software ανακοίνωσε ότι συμφώνησε με τη διοίκηση του Skype και προχωρά στην εξαγορά της πασίγνωστης υπηρεσίας επικοινωνιών έναντι του ποσού των 8,5 δισ. δολαρίων.
Ορίστε και ολοκαίνουριο track απο Copyright Featuring Nuwella Love τίτλος? I'm All Yours


+Jessie J - Do It Like A Dude (Explicit)

Στο 0:57 έχω ανατριχιάσει κάθε φορά που είδα το παραπάνω videoclip! Μια ευγενή προσφορά του Τρύπιου Σουτιέν!


Πρόσφατα(τον Δεκέμβρη) οι Gorillaz έβγαλαν νέο δίσκο με 15 νέα τραγούδια! Η κυκλοφορία του ήταν προγραμματισμένη για πιο μετά αλλά από ότι φαίνεται οι Gorillaz μας εξέπληξαν και πάλι!

Έκκληση οικονομικής βοήθειας έκανε ο Κώστας Γιαννόπουλος, πρόεδρος του «Χαμόγελου του Παιδιού», της οργάνωσης που προσφέρει -χωρίς κρατική ενίσχυση- βοήθεια καθημερινά σε χιλιάδες παιδιά.

Όπως αναφέρει ο ίδιος, ο απλούστερος και ευκολότερος τρόπος βοήθειας είναι η αποστολή γραπτών μηνυμάτων ή οι κλήσεις σε τηλεφωνικούς αριθμούς. «Χωρίς εσάς έχουμε μόνο ενάμιση μήνα ζωής» εξηγεί.





*****Συγκεκριμένα:

* στο 14545 για κλήσεις από σταθερό και κινητό με χρέωση 2,27 και 2,46 ευρώ αντίστοιχα
* στο 54020 για SMS με τη λέξη ΧΑΜΟΓΕΛΟ ή XAMOGELO με χρέωση 2,46 ευρώ

Ο Βασιλιάς επέστρεψε στο θρόνο του λοιπόν. Έτσι, λοιπόν, δημιουργεί παράδοση που τον θέλει κάθε δύο χρόνια να κατακτά την κούπα και να στέφεται πρωταθλητής Ευρώπης (Αθήνα 2007, Βερολίνο 2009, Βαρκελώνη 2011).

Η ομάδα του Ομπράντοβιτς έπαιξε με καρδιά και υπομονή, καταφέρνοντας να βρει λύσεις απέναντι στη σκληροτράχηλη Μακάμπι η οποία ήθελε κι εκείνη με τη σειρά της το 6ο τρόπαιο στην ιστορία της. Όμως αυτός που πανηγύρισε στο τέλος ήταν ο Παναθηναϊκός.





Ας καλώς ορίσουμε και πάλι στην παλιοπαρέα του markoutso team τον ''από πού κλάνει το μπαρμπούνι" (ένας θεός ξέρει από που και πως του ήρθε να βάλει αυτό το όνομα), πρώην "ψαρά στο βουνό" και "τσάτα ματάμα" και ας ελπίσουμε πως δεν θα μας ξανά αφήσει......άντε ..και πολλές αναρτήσεις!!!!!!!!!




markoutso team
Ο Παναθηναικός επικράτησε πριν 10 λεπτά ενάντια στη Μακάμπι και στέφτηκε για 6η φορά στην ιστορία του ομίλου Πρωταθλητής Ευρώπης. Θα ακολουθήσουν αναλυτικά τα στατιστικά του αγώνα...

Της Ρόης Χάικου

Σε προχωρημένες συζητήσεις με στρατηγικό επενδυτή και fund εντός και εκτός Ελλάδας βρίσκεται η e-Shop σε μια προσπάθεια να ενισχύσει την οικονομική της θέση και τη ρευστότητά της.

Η διοίκηση της εταιρείας μάλιστα, βρέθηκε τις προηγούμενες ημέρες στην άλλη πλευρά του Ατλαντικού προκειμένου να συζητήσει με υποψήφιους επενδυτές και σύμφωνα με τις εκτιμήσεις που υπάρχουν οι θετικές εξελίξεις αναμένονται ακόμη και μέσα στον Ιούνιο.

Δεν πέρασαν παρά μόνο λίγες ώρες από τη στιγμή που η Intel ανακοίνωσε την τεχνολογία Tri-Gate και η AMD έσπευσε να σχολιάσει τη "σημαντικότερη ανακοίνωση" της Intel για το 2011. Όπως ήταν φυσικό, η AMD δεν εντυπωσιάστηκε από τα όσα ανέφερε η Intel.

Η Intel ανακοίνωσε μια νέα μορφή transistor την οποία ονόμασε 3D Τrigate Transistor. Μετά από 10 ερευνών κατάφεραν να δημιουργήσουν ένα νέο σχεδιασμό, ο οποίος δεν αλλάζει τόσο τον τρόπο με τον οποίο λειτουργεί η διάταξη ημιαγωγών που ονομάζουμε transistor, όσο την ίδια τη δομή αυτής της διάταξης.

Όλοι γνωρίζετε την ύπαρξη ιών στους υπολογιστές. Εντούτοις, πολλοί μπορεί να αγνοείτε τη χειρότερη κατηγορία ιών, η οποία ονομάζεται rootkit. Και τώρα, απ’ ότι φαίνεται, τα rootkits γίνονται ακόμα εξυπνότερα…
Η βασική διαφορά ενός ιού με ένα rootkit είναι ίδια με τη διαφορά ενός F15 με ένα Stealth bomber: Το rootkit είναι φτιαγμένο για να κρύβεται πολύ καλύτερα. Αυτό το επιτυγχάνει με το να τροποποιεί συγκεκριμένες περιοχές στη μνήμη του τρέχοντος λειτουργικού συστήματος για να πάρει τον έλεγχο του execution control από το λειτουργικό.

Πληροφορίες φέρουν τόσο τη Google, όσο και το Facebook να μονομαχούν στο παρασκήνιο με "μήλον της έριδος" το Skype. Το ρεπορτάζ αναφέρει ότι οι δύο εταιρείες κινούνται είτε για την εξαγορά της εταιρείας διαδικτυακής επικοινωνίας, είτε για μια στρατηγική συνεργασία ή κοινοπραξία.