Στην τέταρτη ταινία "Ice Age" (επίσημος τίτλος: "Ice Age: Continental Drift") θα συμμετάσχει η Nicki Minaj δανείζοντας τη φωνή της σε έναν από τους χαρακτήρες της δημοφιλούς σειράς ταινιών κινουμένων σχεδίων.

Η πρεμιέρα της ταινίας έχει προγραμματιστεί για τον Ιούλιο του 2012, ενώ ήδη έχει κυκλοφορήσει και το trailer με τον σκίουρο Scrat να κυνηγά για ακόμια μια φορά το πολυπόθητο βελανίδι του, που αυτή τη φορά πέφτει στον πυρήνα της γης και προκαλεί... τον διαχωρισμό των ηπείρων!


ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΤΟ ΝΕΟ TRAILER


Τον τελευταίο καιρό έχουν ακουστεί ουκ ολίγα παράπονα για τους αυστηρούς όρους που θέτει η Google σε ό,τι έχει να κάνει με τα ονόματα στο Google+. Απ' ό,τι φαίνεται, η εταιρεία είναι ανυποχώρητη και δεν πρόκειται να αλλάξει στάση.


Η επιστημονική ομάδα του τεχνολογικού κολοσσού IBM εργάζεται αυτή την περίοδο για την κατασκευή ενός γιγάντιου ψηφιακού αποθηκευτικού χώρου της τάξεως των 120 petabyte, ο οποίος θα αποτελείται από 200.000 κανονικούς σκληρούς δίσκους...
Καλημέρα!
Για να γίνει το Blog πιο λειτουργικό γιά λίγο καιρό θα επανέλθουμε στη παλιά έκδοση του Μαρκούτσου και μετά από συνεννόηση των μελών του team θα καταλήξουμε σε ένα τελικό design!
Ευχαριστούμε για την κατανόηση ,
Markoutso Team

Ο γνωστός σε όλους μας χάκερ Comex πρόκειται σύντομα να κάνει πρακτική άσκηση στην Apple, όπως ανακοίνωσε ο ίδιος μέσω του twitter του.
O Nicholas Allegra, όπως είναι το πραγματικό του όνομα, είναι ο δημιουργός του πετυχημένουJailbreakMe, του εργαλείου με το οποίο έχουν γίνει jailbreak χιλιάδες συσκευές iPhone και iPad.
Πέρα από την ανακοίνωση του Comex δεν γνωρίζουμε κάποια παραπάνω λεπτομέρεια αλλά μπορούμε να πούμε με βεβαιότητα ότι οι μέρες που ασχολιόταν με το jailbreak έχουν περάσει.

Πηγή: www.iphonehellas.gr

Η Logitech παρουσίασε στην ιστοσελίδα της δύο νέα accessories για το iPad, ένα joystick και ένα πληκτρολόγιο.

Σύμφωνα με δημοσίευμα του Reuters η Apple κατασκευάζει μια φθηνότερη έκδοση του iPhone 4 με χωρητικότητα στα 8GB.
Ο δίσκος των 8GB κατασκευάζεται από κορεάτικη εταιρεία χωρίς να κατονομαστεί και μάλλον πρόκειται για τη Samsung. Οι ίδιες πηγές αναφέρουν ότι η συσκευή αναμένεται να κυκλοφορήσει μέσα στις επόμενες βδομάδες και θα απευθυνθεί στις αγορές των φθηνότερων smartphones. Ωστόσο, ακόμα και αυτό το νέο iPhone 4 θα είναι δύσκολο να πέσει κάτω από τα $200 στην τιμή, οπότε η Apple, ίσως, αναγκαστεί να κατασκευάσει μια νέα συσκευή όπως αναφέρουν οι φήμες των τελευταίων μηνών.

Αurora σημαίνει αυγή...
και είναι το πρώτο συνθετικό του ονόματος για το ηλιακό αυτοκίνητο της Mazda.

Η Logitech παρουσίασε στην ιστοσελίδα της δύο νέα accessories για το iPad, ένα joystick και ένα πληκτρολόγιο.

Τη Δευτέρα η ανακοίνωση των βάσεων

Η σημαντική μείωση του αριθμού των φετινών αριστούχων
(18-20) σε συνδυασμό με την κατάργηση των μετεγγραφών και την ένταση
της ...

Ένας 15χρονος μαθητής από τη Σουηδία βρίσκεται αντιμέτωπος με την ποινή της φυλάκισης, λόγω της δραστηριότητάς του στο Internet. Το εντυπωσιακό στη συγκεκριμένη περίπτωση είναι ότι δεν τον εντόπισαν οι αρμόδιες αρχές, αλλά τον κατέδωσε ο διευθυντής του σχολείου!


Η πρόκριση της ΑΕΚ στους ομίλους του Γιουρόπα Λιγκ έφερε ανακούφιση στις τάξεις της Ένωσης. Και αυτό γιατί ενδεχόμενος αποκλεισμός θα έκανε ακόμα πιο δύσκολα τα πράγματα αφού ουσιαστικά θα μιλούσαμε για οικονομική καταστροφή. Με πολλά προβλήματα επέστρεψε η ομάδα από την Γεωργία.

Λίγες ώρες μετά την ανακοίνωση ότι ο Tim Cook αντικαθιστά τον Steve Jobs στην ηγεσία της Apple, η AMD αποκάλυψε ότι η αναζήτηση νέου CEO έλαβε τέλος. Ο "εκλεκτός" του διοικητικού συμβουλίου της εταιρείας είναι ο 49χρονος Rory Read.

Η μέρα που φοβούνταν οι φίλοι της Apple έφτασε. Ο Steve Jobs αποφάσισε να αφήσει τον τιμόνι της εταιρείας, έπειτα από μια μακρά πορεία γεμάτη επιτυχίες. Η σχετική επιστολή παραίτησης έχει ήδη κατατεθεί στο Διοικητικό Συμβούλιο της Apple και η επόμενη μέρα έχει ήδη ξεκινήσει.
Από πολύ νωρίς ακούμε διάφορα για το πως θα είναι το νέο λειτουργικό της Microsoft. Εμείς που ξέρουμε από αυτά σας παραθέτουμε ένα βίντεο για το πως θα είναι η αντιγραφή των αρχείων

Την πρώτη την έχουμε δει και στα λειτουργικά GNU/Linux δεν είναι κάτι το ιδιαίτερο. Από την άλλη, η δεύτερη λειτουργία που βλέπουμε φαίνεται εύχρηστη και βολική.

Υπάρχουν αρκετοί Αμερικανοί που συνηθίζουν να μηνύουν μεγάλες εταιρείες, αξιώνοντας υπέρογκες αποζημιώσεις. Ένας από αυτούς είναι και ο κύριος David Stebbins, ο οποίος ζητά από τη Microsoft το εξωπραγματικό ποσό των 500 δισεκατομμυρίων δολαρίων!

Στις 29 Αυγούστου, θα ανακοινωθούν οι βάσεις για όλους τους μαθητές, υποψήψιους των ΑΕΙ και ΤΕΙ, δήλωσε η υπουργός Παιδείας δια βίου Μάθησης και Θρησκευμάτων Αννα Διαμαντοπούλου, σε συνέντευξη Τύπου.

Η υπουργός Παιδείας τόνισε ότι η φετινή είναι η πρώτη χρονιά που θα ανακοινωθούν οι βάσεις για όλους τους μαθητές, ενώ απέδωσε την καθυστέρηση στο γεγονός ότι τα αγωνίσματα στις στρατιωτικές και αστυνομικές σχολές πραγματοποιήθηκαν δέκα ημέρες μετά τον αρχικό προγραμματισμό, καθώς δεν είχε καθοριστεί από τα αρμόδια υπουργεία ο ακριβής αριθμός των εισακτέων.


Κλειστά… μέχρι νεωτέρας θα παραμείνουν από την 1η Σεπτεμβρίου το ΑΠΘ και το ΠΑΜΑΚ, όπως και τα υπόλοιπα πανεπιστήμια της χώρας... μετά την σχετική απόφαση που λήφθηκε κατά την έκτακτη συνεδρίαση...
των πρυτανικών αρχών των ΑΕΙ την Κυριακή.

O 39χρονος Lin Tianzhuan από την νότια Κίνα, αντιμετώπιζε για 26 ολόκληρα χρόνια μια σπάνια ασθένεια που είχε σαν αποτέλεσμα να φυτρώνουν κοχύλια σε ολόκληρο το σώμα του, στα χέρια και τα πόδια του!

Το δράμα του ξεκίνησε όταν ήταν 13 ετών και τον ανάγκασε να κλειστεί στο σπίτι του για να μην προκαλεί τρόμο στους ανθρώπους! Αν ήταν απαραίτητο να βγει για λίγο έξω, σκεπαζόταν με κουβέρτες και έτρεχε αμέσως πάλι πίσω στη 'φυλακή ' του!

Σε μόλις τρεις μέρες προβολής το Captain America απέσπασε 65,8 εκατομμύρια δολάρια στο box office.


Κάτι τέτοιο δε συνέβη, όμως, με τη 10χρονη CyFi από την California, η οποία αποφάσισε να διορθώσει μόνη της όλα αυτά που την ενοχλούσαν στα παιχνίδια τύπου FarmVille που της άρεσαν.


Άριστα παίρνει το Ίδρυμα Τεχνολογίας και Έρευνας, στην έκθεση αξιολόγησης των Πανεπιστημίων και ερευνητικών κέντρων της χώρας που δημοσιοποίησε η Ευρωπαϊκή Επιτροπή. Αναδεικνύεται, επίσης, η δυναμική των ΑΕΙ αλλά και των ερευνητικών κέντρων της Κρήτης που καταφέρνουν να προσελκύουν πόρους από ανταγωνιστικά προγράμματα της Ε.Ε.

Eπιστολή του Πάνου Κατσιμίχα έτσι όπως τη δημοσίευσε το 7 της
Κυριακάτικης Ελευθεροτυπίας. Η επιστολή απευθύνεται στον Μιχάλη
Χατζηγιάννη με τον οποίο τα έχει πάρει ο Π. Κατσιμίχας διοτί βγήκε
και
δήλωσε ότι "η αντιπροσωπεία του εντέχνου έκλεισε! Και ιδού η
απάντηση:

"Αγαπητό Επτά,
Διάβασα τις προάλλες τη συνέντευξη του τραγουδιστή Μιχάλη
Χατζηγιάννη
και ανατρίχιασα.

«Ροζ» σκάνδαλο ξέσπασε στη Ρόδο, με 2 Ρωσίδεςπου προσέφεραν σεξουαλικές υπηρεσίες, έναντι ...αδράς αμοιβής, μέσω αγγελίας στο internet.

Η αμερικανική έκδοση του PC Magazine διεξήγαγε μια μεγάλη έρευνα στην ιστοσελίδα pcmag.com, επιχειρώντας να διερευνήσει τις τάσεις του κοινού σε ότι έχει να κάνει με τοFacebook και το νεότευκτο Google+. Τα αποτελέσματα της έρευνας είναι αν μη τι άλλο εντυπωσιακά.


Στελέχη της Intel συμμετείχαν σε press conference που έλαβε χώρα στη Μεγάλη Βρετανία και μίλησαν μεταξύ άλλων για τους επόμενους επεξεργαστές Atom. Σύμφωνα με τα όσα ειπώθηκαν, οι μελλοντικοί Atom θα έχουν παρόμοιες επιδόσεις με αυτές των AMD Phenom II.


ο Pc των 25 δολαρίων ή αλλιώς το Raspberry Pi μπαίνει σε φάση παραγωγής και μέχρι το τέλος του έτους… αναμένεται να διατεθεί στους πρώτους χρήστες του.

Συγκεκριμένα, η χώρα έχει λειτουργικό χρηματικό υπόλοιπο...
73,7 δισ. δολάρια, ενώ η εταιρεία τεχνολογίας έχει ως χρηματικό απόθεμα... 76,4 δισ. δολάρια! Σύμφωνα μάλιστα με το Υπ. Οικονομικών των ΗΠΑ, η χώρα ξοδεύει γύρω στα 200 δισ. δολάρια, ποσό μεγαλύτερα από τα μηνιαία έσοδα, την ώρα που η Apple κερδίζει...
πολύ περισσότερα από αυτά που ξοδεύει. Η Apple είναι ο νούμερο ένα πωλητής smartphone στον κόσμο και τα ρευστά της ξεπερνούν τα διαθέσιμα της κυβέρνησης των ΗΠΑ. Το τι θα κάνει με όλα αυτά τα χρήματα η εταιρεία δεν είναι γνωστό, φήμες όμως θέλουν την Apple να είναι ένα βήμα πριν την αγορά άλλων εταιριών.

Νέο σοκ για την Εθνική Ανδρών. Ο Σοφοκλής Σχορτσανίτης ενημέρωσε τον Ηλία Ζούρο πως για προσωπικούς λόγους δεν μπορεί να συνεχίσει στην προετοιμασία.
Το θέμα υπήρχε εδώ και δύο ημέρες και γίνονταν κουβέντες, ώστε να βρεθεί λύση. Ο 26χρονος σέντερ, όμως, ενημέρωσε πως λόγω ενός προβλήματος που αντιμετωπίζει η κοπέλα του, όπως είναι σε θέση να γνωρίζει το gazzetta.gr, δε μπορεί να συνεχίσει στην προετοιμασία της Εθνικής κι εγκατέλειψε την ομάδα 29 ημέρες πριν την έναρξη του Eurobasket.

Η διοίκηση του Ολυμπιακού αποφάσισε να μπει στην κεντρική διαχείριση των τηλεοπτικών και για τα επόμενα τρία χρόνια (μέχρι το 2014) θα είναι… κάτοικος NOVA.Τα εντός έδρας παιχνίδια των πρωταθλητών θα μεταδίδονται πλέον από το συνδρομητικό κανάλι. Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες το ποσό που θα βάλουν στα ταμεία τους οι Πειραιώτες για το διάστημα αυτό θα είναι περίπου 18 εκατομμύρια ευρώ.

Με την κηδεία του Charlie θα αρχίσει η νέα σεζόν της επιτυχημένης σειράς «Two And A Half Men». Οι παραγωγοί όπως ψιθυριζόταν εδώ και καιρό, σκόπευαν να «εξολοθρεύσουν» οποιαδήποτε πιθανότητα είχε ο Sheen να επιστρέψει.Αμέσως μετά την κηδεία το σπίτι θα τεθεί προς πώληση και ο αγοραστής δεν θα είναι άλλος από τον Ashton Kutcher. Το πρώτο επεισόδιο θα προβληθεί στις 19 Σεπτεμβρίου και αναμένεται σίγουρα με μεγάλο ενδιαφέρον τόσο για το πώς θα γίνουν όλα, όσο και για το ντεμπούτο του Kutcher. Φυσικά θα περιμένουμε με αγωνία και την απάντηση του Sheen μετά την πρεμιέρα.

Πηγη: Kamikazi.gr




Ενημερώνουμε ότι το jailbreak όλων το εκδόσεων iOS μέχρι και 4.3.3 γίνεται από το:
http://www.jailbreakme.com