Μα τι λέτε ρε παιδιά...

Οι Κουκουλοφόροι ήταν...



ορκισμένοι αριστεροί και ανεκδιήγητοι αντιεξουσιαστές που κάνουν αυτό που κάνουν πάντα σε ειρηνικές πορείες. Σπάνε ότι βρούν μπροστά τους χωρίς να νοιάζονται για τη ξένη περιουσία και για τους ανθρώπους που βρίσκονται τριγυύρω και το μόνο που τους νοιάζει είναι να δείξουν την αγανάκτηση τους.

Ποιός κακοήθης τόλμησε να πεί οτι ήταν μπασκίνες πίσω απο την κουκούλα? Μα ποιο λόγο να έχουν οι μπάτσοι να σπάσουν την πορεία?

Ήταν απόλυτα λογικές οι επεξηγήσεις. Ο τύποι ήταν κλασσικοί αριστεροί με σιδεριές, κλομπς κτλ οι οποιοι εγκλωβίστηκαν και τους έσωσε το καλό μας ελληνικό σώμα!

Γιατί δεν τους συλλάβανε?

Επειδή νοιάζονται για την υγεία των πολιτών (δε χτυπάνε δεν πυροβολάνε) και τους τοποθέτησαν γλυκά στη θαλπωρή της καλής μας βουλής, το άνδρο της δημοκρατίας...

Τώρα να μου πείς γιατί δε τους βγάλαν τις κουκούλες?

Μα παιδιά δώθηκε και αυτη η εξήγηση! Αυτά που βλέπατε δεν είναι κουκούλες!!! Ήταν μια ευγενική χειρονομία ενός αστυνομικού (κάτι σαν μάσκα οξυγόνου ενα πραμα).

Γιατί είστε καχύποπτοι? Δεν καταλαβαίνω...




ΒΑΡΕΘΗΚΑΤΕ ΤΌΣΕΣ ΜΑΛΑΚΙΕΣ Η ΝΑ ΣΥΝΕΧΙΣΩ?



Μα για πόσο μαλάκες μας περνούν σε γαμώτο?! Ειλικρινά... Για πόσο ηλίθιους μας έχουν?Έχουν στείλει όλοι την Ελλάδα για φούντο και το μόνο που κάνουν είναι να μας φλομώνουν κι άλλο με ψέματα, απάτες και δακρυγόνα! Ζήτω η Δημοκρατία μας! Ζήτω η Ελλάδαρα μας!

ΚΑΙ ΝΑ ΠΑΤΕ ΝΑ ΓΑΜΗΘΕΊΤΕ ΟΛΟΙ ΕΚΕΙ ΨΗΛΑ!!!!


Με μίσος και απέχθεια,

Ένας απο τους μαλάκες...