Οι νεο-ναζί του Putin τρομοκρατούν φοιτητή από Νότιο Αφρική και 16χρονους Ουκρανούς



Η κυβέρνηση του Putin συνεχίζει την ομοφοβική και ξενοφοβική προπαγάνδα μέσω των ΜΜΕ, με αποτέλεσμα φασίστες να ξεκινήσουν επιθέσεις σε ξένους φοιτητές και "σαφάρι" σε γειτονικές χώρες.

Στο Belgorod της Ρωσίας, η κακόφημη νεο-ναζιστική ομάδα “Okkupaj Pedofilyaj” έστησε παγίδα και βασάνισε έναν φοιτητή από τη Νότια Αφρική, ο οποίος είναι φοιτητής στο τοπικό πανεπιστήμιο. Το θύμα λέγεται David Smith και είναι 20 χρονών.

Στο βίντεο, οι απαγωγείς του David τον κρατούν στην μπανιέρα, του ξυρίζουν το κεφάλι και ζωγραφίζουν το ξυρισμένο μέρος πράσινο. Τον χτυπάνε με ένα καρπούζι και αργότερα τον αναγκάζουν να μιμηθεί στοματικό σεξ με ένα μπουκάλι μπύρα.



Καθ 'όλη τη διάρκεια του βίντεο, τα μέλη της συμμορίας λένε ρατσιστικές βρισιές και μάλιστα στο 24:37 αναγκάζουν τον David να πει "White Power" στα Αγγλικά.


Βεβαίως, η ξενοφοβία γίνει μέρος της ρωσικής πολιτικής επίσημα, όπως ακριβώς και την ομοφοβία. Πρόσφατα, Νέο-ναζιστικές ομάδες έκαναν επίθεση σε μη Ρώσους αναβάτες στο μετρό της Μόσχας. Η επίθεση είχε πραγματοποιηθεί μέρα, και οι ναζί φώναζαν "Σκοτώστε! Σκοτώστε Σκοτώστε ", Η Ρωσική αστυνομία δεν έκανε τίποτα για να τους σταματήσει.



Και αφού αυτή η ομάδα κάνει ότι θέλει στη Ρωσσία, αποφάσισε να επεκτείνει την δράση της και στην γειτονική Ουκρανία. Ο αρχηγός τους Maxim Martsinkevich, μόλις ολοκλήρωσε το ταξίδι του στην Ουκρανία, όπου βασάνισε δύο 16 χρονών αγόρια.



Αργότερα τα ανάγκασε να χορέψουν μπλουζ.



Μέχρι στιγμής ο Ουκρανική Αστυνομία δεν έχει κάνει καμία κίνηση στον Ρώσο ομόλογο τους. Αυτό σημαίνει πως οι συμμορία αυτή θα μένει ανέγγιχτη σε όλες τις χώρες της πρώην Σοβιετικής Ένωσης;

Σύμφωνα με την κοινωνιολογική έρευνα της Sarah Shulman, μέλος της συμβουλευτικής επιτροπής στην Jewish Voice for Peace, συννεργάτης στο New York Institute for the Humanities στο Πανεπιστήμιο της Νέας Υόρκης και συμπαραγωγός στην UNITED IN ANGER: The History of ACT UP μια ταινία του Jim Hubbard, η Ρωσική LGBT κοινότητα αναμένει από την Δύση:
  • Να χρησιμοποιεί τη λέξη «φασισμός» όταν συζητά για το ρωσικό καθεστώς.
  • Μποϊκοτάζ στα ρωσικά σχέδια της κυβέρνησης αλλά και ενεργό στήριξη των Ρωσικών ακτιβιστικών ομάδων και εκδηλώσεων
  • Παραστάσεις διαμαρτυρίας, θα βοηθήσουν ηθικά τους/τις queer της Ρωσίας

Τέλος, οι Ρωσικες LGBT ομάδες αναμένουν η κατάστασή τους να επιδεινωθεί μετά τους Ολυμπιακούς Αγώνες στο Sochi.

Ελεύθερη μετάφραση ανάρτησης του spectrumhr.org