Νέες φήμες για αποχώρηση του Steve Ballmer από τη Microsoft


Τον τελευταίο καιρό, δεν περνάει εβδομάδα που να μην ακούμε και μια νέα φήμη περί αποχώρησης του Steve Ballmer από την ηγεσία της Microsoft. Η τελευταία πληροφορία έρχεται από άνθρωπο που φέρεται να είναι στέλεχος της Microsoft και άρα γνωρίζει πράγματα εκ των έσω.


Ο μη κατονομαζόμενος πληροφοριοδότης φέρεται να αποκάλυψε ότι ο Ballmer θα αποχωρήσει από τη Microsoft λίγο μετά την κυκλοφορία των Windows 8. Έτσι, τα Windows 8 θα ολοκληρωθούν χωρίς διοικητικές ανακατατάξεις που μπορούν να καθυστερήσουν πολλά πράγματα και θα υπάρχει άφθονος χρόνος για τον επόμενο CEO να ασχοληθεί με τα Windows 9.

Όσο για το ποιος θα αντικαταστήσει τελικά τον Ballmer, το όνομα που ακούγεται όλο και πιο συχνά είναι αυτό του Steven Sinofsky. Πρόκειται για έναν ικανότατο manager που οργάνωσε με τρόπο υποδειγματικό το τμήμα της εταιρείας που ασχολείται με το Office, ενώ όταν ο Ballmer είδε ότι καθυστερεί η ανάπτυξη των Windows 7, τον έβαλε επικεφαλής του Windows division, με αποτέλεσμα τα Windows 7 να κυκλοφορήσουν στην ώρα τους και να κατακτήσουν με σχετική ευκολία την αγορά.

Να υπογραμμίσουμε, βέβαια, ότι όλα αυτά είναι φήμες. Όπως λέει ο λαός, πάντως, "όπου υπάρχει καπνός, υπάρχει και φωτιά"...
πηγή:http://e-pcmag.gr/news/nees-fimes-gia-apoxorisi-tou-steve-ballmer-apo-ti-microsoft