Νέα αποκάλυψη για την δολοφονία του Tupac


Κάλιο αργά παρά ποτέ λέει το γνωστό γνωμικό και σε αυτό ακριβώς το κλίμα κινείτε η παρακάτω είδηση. Ένας άνδρας που είναι ήδη στην φυλακή και μάλιστα με ισόβια ποινή, ομολόγησε πως πήρε μέρος σε επίθεση εναντίον του rapper Tupac Shakur στη Νέα Υόρκη το 1994, δυο χρόνια δηλαδή πριν ο γνωστός rapper δολοφονηθεί στο Las Vegas. Αλλά και πως πήρε μέρος και στην φονική προς τον Tupac επίθεση.

Την ομολογία του ο Dexter Isaac την έκανε με γραπτή επιστολή στο site AllHipHop.com. Όμως γιατί τώρα; Υπάρχουν διάφοροι λόγοι με βασικότερο πως το παραπάνω αδίκημα μετά από τόσο καιρό έχει παραγραφεί, άρα ο Dexter δεν θα έχει κυρώσεις, κάτι που μας φέρνει και στον δεύτερο λόγο: και να είχε κυρώσεις, δεν θα τον ένοιαζε και πολύ μιας και έχει ισόβια κάθαρση. Επιπλέον σήμερα θα ήταν τα 40α γενέθλια του Shakur και όπως είπε ο Isaac, ήθελε να ελαφρύνει την συνείδηση του και να ζητήσει συγνώμη από την οικογένεια του rapper.



πηγή: mad.gr

  1. Ανώνυμος says:

    και η αποκαλυψη ποια ειναι? δεν την επιασα

  2. Το οτι ομολόγησε ένας απο τους δράστες της δολοφονίας μετα απο 15 χρόνια, δε σου κάνει?

  3. είχε ήδη ισόβια ποινή! τι άλλαξε?

  4. Εκτός του οτι, λέει το κείμενο για θεμα συνείδησης, με ένα search είδα στην επιστολή που έστειλε ότι ανέφερε ποιός τον έβαλε να το κάνει και ήταν ένας τρόπος να τον εκδικηθει. Και επίσης για να γνωστοποιήσει στον κόσμο οτι δεν είχε καμία ανάμειξη ο Notorious B.I.G. Αν και δεν είδα να λέει οτι αναμείχθηκε και στη φονική επίθεση...Θα το ερευνήσω...:p

  5. Άσε που νομίζω οτι το έγκλημα έχει παραγραφεί οπότε και να μην ήταν ισόβια...