Η ομολογία του Δράστη (Μας επεισες...)


Σύμφωνα με την ΕΛ.ΑΣ., ο 45χρονος που συνελήφθη, για την αιματηρή συμπλοκή στο Κερατσίνι, ομολόγησε την δολοφονια του Π.Φύσσα, ενώ παραδέχτηκε ότι ανήκει στο χώρο της Χρυσής Αυγής, όπως προκύπτει και από μαρτυρικές καταθέσεις.
Αστυνομικές πηγές αναφέρουν ότι ο ίδιος ο δράστης προσδιόρισε τον εαυτό του σε πολιτικό χώρο, με καταθέσεις αυτοπτών μαρτύρων να ενισχύουν τους ισχυρισμούς του. Ο ίδιος ανέφερε ότι εργάζεται περιστασιακά, στο λιμάνι του Πειραιά, στα Ναυπηγεία, στην ιχθυόσκαλα και βρέθηκε στο σημείο χωρίς να υπάρχει προγραμματισμένη συνάντηση.
Αν και οι καταθέσεις που έχουν στη διάθεση τους οι Αστυνομικοί, προσδιορίζουν την εικόνα του αιματηρού σκηνικού, ωστόσο ο δράστης παραθέτει διαφορετική εικόνα ως προς τις συνθήκες και την εξέλιξη των γεγονότων.

Αποδίδει τα όσα συνέβησαν σε τραγική συγκυρία, με τον ίδιο τυχαία να βρίσκεται στο σημείο, ανάμεσα στη συμπλοκή, και "στην προσπάθειά του να αμυνθεί- θεώρησε ότι κινδύνευε η ζωή του- έβγαλε το μαχαίρι που είχε πάνω του, χωρίς να έχει πρόθεση να σκοτώσει τον 34χρονο".

Πηγή: hiphop.gr

Μας έπεισες...