Dragon Ball Z: Battle of Gods


Δυναμικό Comeback της τρελοπαρέας που μας μεγάλωσε!

Γύρω στα 17 χρόνια μετα την ολοκλήρωση του original anime (νιώθετε γέροι;), ο Son-Goku με την παρέα του επιστρέφουν για να φέρουν τα πάνω κάτω στους λάτρεις του είδους, να τονίσουν την παρουσία τους και να δείξουν πως το κάνουν οι παλιοί!

Υπόθεση

Ο θεός της καταστροφής, Bills Sama ξυπνάει μετά απο 39 χρόνια για να μάθει οτι ο Frieza που είχε στείλει να διαλύσει τον πλανήτη Vegeta (Ο Πλανήτης των Sayan), έχει εξολοθρευτεί απο έναν Sayan. Έχοντας δει ένα προφητικό όνειρο, αναζητά να πολεμήσει τον Θεό Super Sayan για να θεμελιώσει τη θέση του ως το δυνατότερο ον στο σύμπαν. Μη βρίσκοντας αυτο που θέλει στον Goku,τον οποίο νικά στον πλανήτη Kai, ο Bills κατευθύνεται προς την γή, όπου η Bulma γιορτάζει τα 38α γενέθλια της με όλη την παλιοπαρέα, για να βρεί τον αντίπαλο του. O Vegeta που γνωρίζει τις δυνάμεις του, κάνει ότι μπορεί για να μην τον εξοργίσει και καταστρέψει τη γη. Δεν ισχύει το ίδιο όμως και για τους υπόλοιπους, που δημιουργόυν διάφορες άβολες καταστάσεις με πρωταγωνιστή μία πουτίγκα!
Φυσικά ο Goku δε θα αργήσει να επιστρέψει για να προστατέψει το σπίτι του...

Γενικά

Το Dragon Ball Z: Battle of Gods είναι η πρώτη ταινία απο το Dragonball Saga στο οποίο ειναι άμεσα εμπλεκόμενος ο  Akira Toriyama, πατέρας του Manga και του Anime.
Σε αντίθεση με τις  άλλες ταινίες ,οι οποίες συμβαίνουν σε παράλληλο χρόνο με τη σειρά,  η εν λόγω εκτυλίσσεται μετα το Buu Saga, δηλαδή στο τέλος του Dragon Ball Z αλλά πριν τη γέννηση της Pan (κόρη του Son Gohan).
Έκπληξη θα αποτελέσει η εμφάνιση χαρακτηρων πιο πριν και απο το Ζ, που θα μας πάνε αρκετά πίσω!

Εν τέλει...

Το  Battle of Gods μπορεί να μην έχει την υπόθεση που θα σε συναρπάσει η την πλοκή που θα σε κάνει να σκεφτείς, αλλά αποτελεί την επαναφορά μίας παρέας που μας μεγάλωσε και αυτο είναι αρκετό για πολλούς. Η χαζομάρα και η δύναμη του Goku, o υπεροψία του Vegeta, ο τσαμπoυκάς της Bulma , η πορνοδιαστροφή του Master Roshi και όλα τα άλλα νούμερα της σειράς, είναι στοιχεία που μας έλειψαν και παρακολουθώντας την ταινία θα σας ταξιδέψουν πολλά χρόνια πίσω.



Ευχαριστούμε Akira Toriyama!


Download Link (Torrent - 1080p με greek subs):    sickfansubs.com