Κι άλλο iPhone ξεχασμένο σε μπαρ;


Εδώ και λίγες ώρες οργιάζουν οι φήμες που θέλουν την Apple να χάνει ένα iPhone prototype μέσα από τα χέρια της. Το ρεπορτάζ λέει ότι η συγκεκριμένη συσκευή δεν είναι άλλη από το επερχόμενο iPhone 5 που πρόκειται να παρουσιαστεί μέσα στις επόμενες εβδομάδες.



Αν σας θυμίζει κάτι αυτή η ιστορία, είναι επειδή έχει ξανασυμβεί. Πριν από ενάμιση περίπου χρόνο, εντοπίστηκε το μη ανακοινωμένο τότε iPhone 4 σε μπαρ της Καλιφόρνια. Η συσκευή κατέληξε τελικά στους συντάκτες της ιστοσελίδας Gizmodo και τελικά η Apple στράφηκε δικαστικά κατά του γνωστού τεχνολογικού site.

Η σημερινή ιστορία είναι σχεδόν πανομοιότυπη κι έχει επίσης ως πρωταγωνιστή έναν απρόσεκτο υπάλληλο της Apple που βγήκε να δοκιμάσει το νέο iPhone σε πραγματικές συνθήκες, αλλά το ξέχασε σε ένα μαγαζί με μεξικάνικη κουζίνα.

Το πιο πιθανό είναι να πρόκειται για αναληθή φήμη, καθώς είναι πολύ δύσκολο να πιστέψουμε ότι η Apple επανέλαβε το ίδιο λάθος. Η "είδηση", πάντως, έχει καταφέρει να τραβήξει την προσοχή όλων σχεδόν των δημοσιογράφων που ασχολούνται με την τεχνολογία.

Πηγή:http://www.e-pcmag.gr