Αλαλούμ με το νέο tablet της Samsung στην έκθεση IFA



Μπορεί η Apple να απέχει από την έκθεση IFA που διεξάγεται στο Βερολίνο, το φάντασμά της όμως πλανάται στα περίπτερα και κάνει ό,τι μπορεί για να κερδίσει τις εντυπώσεις. Οι ανταποκριτές του περιοδικού T3 κατέγραψαν μια πολύ ενδιαφέρουσα εξέλιξη.

Το Σάββατο 3 Σεπτεμβρίου, κι ενώ η έκθεση βρισκόταν σε πλήρη εξέλιξη, η Samsung απέσυρε αιφνιδιαστικά από το booth της το Galaxy Tab 7.7, την ταμπλέτα που μόλις είχε παρουσιάσει στο κοινό. Παρά τις επίμονες ερωτήσεις των επισκεπτών, οι άνθρωποι της εταιρείας αρνούνταν να δώσουν διευκρινίσεις γι' αυτή την εξέλιξη. Μπορείτε να διαβάσετε το αναλυτικό ρεπορτάζ σε αυτή τη σελίδα.

Οι υποψίες έπεσαν αμέσως στη δικαστική διαμάχη της Samsung με την Apple. Οι δύο εταιρείες κατηγορούν η μία την άλλη για κλοπή πατεντών και προσφεύγουν διαρκώς στα κατά τόπους δικαστήρια. Αυτό ακριβώς έκανε η Apple αμέσως μετά την παρουσίαση του Galaxy Tab 7.7: προσέφυγε στη γερμανική δικαιοσύνη και ζήτησε να αποσυρθεί το νέο tablet από τη γερμανική επικράτεια, με τους δικαστές να ικανοποιούν το αίτημα.

Το συγκεκριμένο περιστατικό είναι ένα ακόμα επεισόδιο στον πόλεμο των δύο εταιρειών και τίποτα δε δείχνει ότι η ένταση θα αποκλιμακωθεί μέσα στο επόμενο διάστημα.

Πηγή:www.e-pcmag.gr