ΟΡΟΙ ΕΠΙΣΤΡΟΦΗΣ ΜΗ ΕΛΑΤΤΩΜΑΤΙΚΩΝ ΣΥΣΚΕΥΩΝ ΣΤΟ ΔΙΚΤΥΟ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΩΝ ΓΕΡΜΑΝΟΣ

1. Κάθε καινούργια συσκευή κινητής τηλεφωνίας που αγοράζεται τοις μετρητοίς σε κατάστημα ΓΕΡΜΑΝΟΣ στην Ελλάδα, (εξαιρούνται τα πακέτα καρτοκινητής, δηλαδή συσκευές κινητής τηλεφωνίας με κάρτα sim), η οποία δεν ικανοποιεί τον πελάτη, γίνεται δεκτή προς επιστροφή εφ’ όσον πληρούνται συνολικά όλοι οι παρακάτω όροι. To δικαίωμα αυτό ο πελάτης μπορεί να το ασκήσει μια φορά μόνο σε κάθε νέα αγορά που πραγματοποιεί. Για λόγους ασφάλειας των συναλλαγών εξαιρούνται ρητά από τους παρόντες όρους οι αγορές με πιστωτική κάρτα.

2. Η επιστροφή θα πρέπει να γίνει το αργότερο εντός επτά (7) ημερολογιακών ημερών από την ημερομηνία αρχικής αγοράς της συσκευής (με βάση τα παραστατικά πώλησης και επιστροφής που εκδίδει το κατάστημα) και μόνο στο κατάστημα που πραγματοποιήθηκε η αγορά. Απαραίτητη είναι η προσκόμιση του πρωτότυπου παραστατικού αγοράς της επιστρεφόμενης συσκευής.

3. Βασική προϋπόθεση για την αποδοχή της επιστροφής της συσκευής σας είναι αυτή να βρίσκεται σε άριστη κατάσταση (as new), ακριβώς όπως αγοράστηκε, μέσα στην πλήρη αρχική της συσκευασία (κουτί, αφρολέξ, νάιλον, κλπ), χωρίς αυτή να έχει σκιστεί ή αλλοιωθεί και με όλα τα περιεχόμενα αυτής (ενδεικτικά έντυπα οδηγιών χρήσης, τεχνικών χαρακτηριστικών και εγγυήσεων, καλώδια συνδέσεων, αξεσουάρ, προγράμματα λογισμικού κλπ.) και τις τυχόν πρόσθετες παροχές αυτής (πχ. δώρο μαζί με την αγορά του κινητού).

4. Εφ’ όσον η επιστροφή γίνει δεκτή, ο πελάτης δικαιούται να ζητήσει από το κατάστημα που έγινε η αγορά να του εκδώσει πιστωτικό για νέα αγορά οποιουδήποτε εμπορεύματος πωλείται στο κατάστημα ΓΕΡΜΑΝΟΣ, με εξαίρεση τις κάρτες ανανέωσης χρόνου ομιλίας, φυσικές και άυλες, ίσης αξίας με το αρχικό ποσό που δαπάνησε ή να λάβει πίσω την αξία αυτή σε μετρητά. Σε περίπτωση έκδοσης πιστωτικού δεν επιτρέπεται η χρήση αυτού για οποιαδήποτε υπηρεσία παρέχει το Δίκτυο Καταστημάτων ΓΕΡΜΑΝΟΣ (εξόφληση λογαριασμών, έκδοση εισιτηρίων, επιδότηση παγίου κλπ.).

5. Ο πελάτης οφείλει να επιστρέψει την συσκευή στην κατάσταση που την παρέλαβε και αφού προηγουμένως αποθηκεύσει και διαγράψει τυχόν δεδομένα ή προγράμματα λογισμικού που κατέγραψε ή εγκατέστησε στην επιστρεφόμενη συσκευή ή σε αποθηκευτικά μέσα αυτής. Η εταιρεία ΓΕΡΜΑΝΟΣ ΑΒΕΕ και τα καταστήματα του Δικτύου Καταστημάτων ΓΕΡΜΑΝΟΣ ουδεμία ευθύνη φέρουν εξαιτίας της απώλειας ή της αποκάλυψης των παραπάνω σε τρίτους.

6. Η εταιρεία ΓΕΡΜΑΝΟΣ ΑΒΕΕ και τα καταστήματα του Δικτύου Καταστημάτων ΓΕΡΜΑΝΟΣ δύνανται να αρνηθούν την επιστροφή στην περίπτωση επαναλαμβανόμενων αιτημάτων επιστροφής, ή άλλης συμπεριφοράς που κατά την κρίση τους συνιστά κατάχρηση δικαιώματος ή κακοπιστία εκ μέρους του πελάτη.

7. Η εταιρεία ΓΕΡΜΑΝΟΣ δύναται οποτεδήποτε με προηγούμενη δημοσίευση στην ιστοσελίδα της ή μέσα από τα καταστήματα ΓΕΡΜΑΝΟΣ να καταργεί ή και να τροποποιεί την παρούσα πολιτική επιστροφών.

8. Τα παραπάνω δεν ισχύουν στην περίπτωση ελαττωματικών προϊόντων, τα οποία καλύπτονται από την εγγύηση του οίκου κατασκευής τους.
πηγή:www.e-germanos.gr