τσηζζζζκεικ!

Υλικά
2 πακέτα πτι-μπερ παπαδοπούλου ή digestive μπισκότα
2 κουτιά μαλακό τυρί σε μορφή κρέμας (cream cheese)
200γρ γάλα ζαχαρούχο
1 κουταλάκι του γλυκού φυσικό χυμό λεμονιού
1 φλιτζάνι του τσαγιού μαργαρίνη
1 βάζο μαρμελάδα βατόμουρο ή κεράσι
1 κουταλάκι κορν-φλαουρ
2 κουταλιές τις σούπας κονιάκ

Εκτέλεση!
Για να φτιάξουμε τη βάση του κέικ χτυπάμε στο μίξερ τα μπισκότα μέχρις ότου θρυμματιστούν τελείως και γίνουν σκόνη!Ζεσταίνουμε την μαργαρίνη,την ανακατεύουμε με τα μπισκότα και στρώνουμε το μείγμα ομοιόμορφα σε μια στρογγυλή πιατέλα. Χτυπάμε στο μίξερ το τυρί ώσπου να μαλακώσει και προσθέτουμε σιγά σιγά το ζαχαρούχο γάλα και το χυμό λεμονιού!Απλώνουμε το μείγμα πάνω από τη βάση που πριν φτιάξαμε και βάζουμε το γλυκό στο ψυγείο!Σε μια κατσαρόλα ζεσταίνουμε την μαρμελάδα μέχρις ότου λιώσει! Διαλύουμε το κορν-φλαουρ μέσα στο κονιάκ και το προσθέτουμε στη μαρμελάδα,Αφήνουμε τη μαρμελάδα να κρυώσει λίγο και μετά την στρώνουμε στο γλυκό!Ξαναβάζουμε στο ψυγείο το γλυκό για 4 περίπου ώρες!αυτό ήταν!