Απόβαση στην Κρητη !

Το Ηράκλειο κοκκίνησε !



Σε "Γ. Καραϊσκάκης" αναμένεται να μετατρέψουν το Παγκρήτιο Στάδιο οι φίλοι του Ολυμπιακού, οι οποίοι είναι έτοιμοι να καταρρίψουν το ρεκόρ της σεζόν 2004-05. Ο Μιραλάς και η παρέα του ρίχνουν στα σχοινιά τον "Ρίμπο".

Βροντερό "παρών" αναμένεται να δώσει ο κόσμος του Ολυμπιακού στον Σαββατιάτικο αγώνα με τον Εργοτέλη. Η Κρήτη βρίσκεται στο... πόδι, καθώς τα 8.000 εισιτήρια που δόθηκαν από τον Εργοτέλη έχουν αποδειχτεί λίγα με τους ερυθρόλευκους φιλάθλους να ψάχνουν με κάθε τρόπο ένα μαγικό χαρτάκι προκειμένου να παρακολουθήσουν από κοντά την αρμάδα του Ερνέστο Βαλβέρδε.


Οι τελευταίες μάλιστα εκτιμήσεις θέλουν τον λαό του Θρύλου έτοιμο να καταρρίψει το ρεκόρ της σεζόν 2004-05, όταν περίπου 10.000 Πειραιώτες είχαν κατακλύσει το Παγκρήτιο για να δουν τον Ριβάλντο, ωστόσο τώρα υπάρχει μεγαλύτερη δίψα για να αποθεώσουν την μεγάλη έκπληξη του πρωταθλήματος, που δεν είναι άλλος από τον Κέβιν Μιραλάς, ο οποίος εντυπωσιάζει στην Super League. Για την ιστορία τότε ο Θρύλος είχε ηττηθεί με 2-1, αποδεικνύοντας πως η έδρα του Εργοτέλη δεν είναι και τόσο γούρικη για την ομάδα του Πειραιά.


Όλοι οι Ολυμπιακοί στο παγκρήτιο λοιπόν να υποστηρίξουμε την ομάδα που αγαπάμε και δεν είναι άλλη απο τον θρύλο ετσι ώστε να ξεκινήσει θετικά ενα σερί δύσκολων αγώνων !