Αυγοσαλάτα
Υλικά
Για ένα 1 αυγό βρασμένο (σφιχτό):
- 1 κουτ. της σούπας ψιλοκ. μαϊντανό
- 1 κουτ. της σουπας ελαιόλαδο
- 1 κουτ. της σουπας χυμό λεμονιού
- λίγο τσίλι ή καυτερή σάλτσα (προαιρετικά)
- αλατοπίπερο
- λίγο ξύδι
- 1 κουτ. της σούπας ψιλοκ. μαϊντανό
- 1 κουτ. της σουπας ελαιόλαδο
- 1 κουτ. της σουπας χυμό λεμονιού
- λίγο τσίλι ή καυτερή σάλτσα (προαιρετικά)
- αλατοπίπερο
- λίγο ξύδι
Εκτέλεση
Όταν βράσει το αυγό προσθέτουμε άλα τα υλικά μαζί σε ενα μπόλ και ανακατέβουμε. Τα αφήνουμε για κανένα μισάωρο στο ψυγείο. Μετά συνοδευτικά μπορούμε να σερβίρουμε ελιές, παξιμάδι ή και κρακεράκια
πηγή: