Event! Dub Inc + Tropical Storm στο Cine Studio


Το Cine Studio Live με την υποστήριξη: ΜΟΥΣΙΚΟ ΚΑΝΑΛΙ 105.1 (www.mousikokanali.gr) παρουσιάζει με μεγάλη χαρά μία από τις κορυφαίες σύγχρονες μπάντες της reggae – world - ethnic μουσικής, τους Γάλλους DUB INCORPORATION. Την συναυλία θα ανοίξουν οι Tropical Storm.

Η μουσική τους είναι ένα δυνατό κράμα reggae, dub, ska, rap και hip-hop με επιρροές από την βόρειο-αφρικανική και αραβική κουλτούρα. Η μπάντα κλείνει φέτος 13 χρόνια ζωής και αμέτρητες εμφανίσεις σ' όλο τον κόσμο, αφού η "σκηνή" είναι το δυνατό τους χαρτί. Καταφέρνουν αβίαστα να γίνουν "ένα" με το κοινό τους σκορπώντας ισχυρές δονήσεις γαλλο-αλγερινού hip-hop και υπόγειας dub. Παιδιά μεταναστών οι ίδιοι, κατάφεραν σ' αυτά τα 4 άλμπουμ τους (κυκλοφορούν ακόμα 2 ΕΡ και 1 Live της μπάντας), τραγουδώντας στα αγγλικά, τα γαλλικά, τα αραβικά και σε αφρικανικές διαλέκτους, να ενώσουν τις διαφορετικές κουλτούρες τους, να σχηματίσουν συμπαγή χορευτικό ήχο, να "μιλήσουν" με το στίχο τους για τους μετανάστες και τα δικαιώματά τους, για τη λεηλασία του τρίτου κόσμου, για την κοινωνική ισότητα.

Την βραδιά ανοίγουν οι μοναδικοί Tropical Storm, μια 6 μελής reggae μπάντα από την Κρήτη που έχει δώσει πολλές εμφανίσεις και έχει ξεσηκώνει το κοινό όπου και αν έχουν παίξει!
Cine Studio Live!, Λεωφόρος Ικάρου και Ηροδότου, Αλικαρνασσός

Doors open 20:00

Προπώληση/Φοιτητικό 20 ευρώ – ταμείο : 25 ευρώ

Σημεία προπώλησης :
- Βιτσέντζός Κορνάρος – Μαλικουτη 18 , κέντρο και 
- Τεχνόπολις – Λ. Ανδρεα Παπανδρέου, Αμμουδάρα

Πληροφορίες στα 2810823813 www.texnopolis.net

www.dubincorporation.org
www.myspace.com/dubincorporation 
http://www.myspace.com/tropicalstormreggae