Όροι και Οδηγίες Χρήσης

Όροι Χρήσης
Το blog απευθύνεται αποκλειστικά σε ενηλίκους. Αν είστε ανήλικοι εξέλθετε άμεσα.

Η περιήγηση και παραμονή σε αυτο το site σημαίνει οτι έχετε διαβάσει και αποδεχτεί πλήρως τους όρους αυτούς. Σε περίπτωση που δεν τους αποδέχεστε, παρακαλώ βγείτε άμεσα.

Το blog φιλοξενείτε από από την Google σε Server που βρίσκεται στις Ηνωμένες Πολιτείες της Αμερικής. Παρότι το blog είναι ελληνόφωνο, όλοι οι συντάκτες ανεξαιρέτως είμαστε πολίτες της Ζιμπάμπουε όπου και κατοικούμε. Κατά συνέπεια υπακούμε αποκλειστικά στους νόμους της Ζιμπάμπουε και ουδεμία σχέση επιθυμούμε να έχουμε με το κράτος της Ελλάδας.

ΣΥΝΤΑΚΤΕΣ ΣΤΟ BLOG
Στο blog μπορεί να δημοσιεύσει οποιοσδήποτε ότι άρθρο επιθυμεί είτε με το να ζητήσει να γίνει συντάκτης, είτε με το να μας αποστείλει κάποιο άρθρο προς δημοσίευση. Κάθε διαχειριστής του blog φέρει ευθύνη αποκλειστικά και μόνο για τα άρθρα που δημοσιεύει ο ίδιος.
Τα σχολια φερουν προσωπικη αποψη των συντακτων τους και δεν λογοκρινονται. Οι συγγραφεις τους εχουν αποκλειστικη ευθυνη.

Σε περίπτωση που προσβάλλεστε από κάποια δημοσίευση, ή διαπιστώνετε εντός του blog την ύπαρξη πνευματικής σας ιδιοκτησίας παρακαλούμε επικοινωνήστε άμεσα στο e-mail markoutsos@ymail.com και όσο το δυνατόν γρηγορότερα οι διαχειριστές θα εξετάσουν το θέμα σας.

Οδηγίες Χρήσης


Λέξεις Κλειδιά!
Έγινε Λουτσα από - Σημαίνει ότι γράφτηκε από.... και μας λέει ποιος άχρηστος έκατσε και έγραψε το άρθρο και καλά!

Πιτσιλιές - Είναι τα σχόλια σας, κάθε σχόλιο και πιτσιλιά!

Σταγόνες - Είναι οι ετικέτες των αναρτήσεων του blog!

Ταχυδρομικό πουλί - Στείλτε μας εδώ οτιδήποτε σας έρθει στο μυαλό
Περισσότερα σε λίγο....