Ρεθεμνιώτικο και Καστρινό Καρναβάλι 2011 info!







Καστρινό Καρναβάλι 2011
Η Συνάντηση για το Καστρινό Καρναβάλι

Mε μεγάλη προσέλευση πραγματοποιήθηκε την Πέμπτη 20 Ιανουαρίου 2011 η συνάντηση με τους Εκπροσώπους των Ομάδων που θέλουν να παρελάσουν και να πάρουν μέρος στο Κυνήγι του Κρυμμένου Θησαυρού με την Οργανωτική Επιτροπή του Καστρινού Καρναβαλιού του Δήμου Ηρακλείου στο Πολύκεντρο Νεολαίας.
Έχοντας στραμμένο το ενδιαφέρον τους στη σύνθεση των ομάδων, τις ενδυμασίες και τις λεπτομέρειες του καρναβαλιού, οι αντιπρόσωποι Σχολείων, Συλλόγων και άλλων Φορέων που προτίθενται να συμμετάσχουν στις εκδηλώσεις που θα διεξαχθούν μεταξύ 19-27 Φεβρουαρίου έθεσαν τα οργανωτικά θέματα.
Η Οργανωτική Επιτροπή παρουσίασε το πρόγραμμα των εκδηλώσεων, ζήτησε προτάσεις εμπλουτισμού του προγράμματος και καλύτερης οργάνωσης του καρναβαλιού. Στη συνεχεία οι Εκπρόσωποι των Ομάδων εξέλεξαν τον Κώστα Ηλιάκη και τον Σπύρο Πέτρου για να τους αντιπροσωπεύουν στην Οργανωτική Επιτροπή. Μετά όλοι οι παραβρισκόμενοι αντάλλαξαν απόψεις και πληροφορίες για την φετινή διοργάνωση του κυνηγιού του κρυμμένου θησαυρού με την διοργανώτρια ομάδα «Χειροκίνητοι» Αιτήσεις συμμετοχής στην μεγάλη παρέλαση στις 26/2 μπορούν όσοι ενδιαφέρονται να προμηθευτούν από το Πολύκεντρο Νεολαίας.
Για συμμετοχές ομάδων στο κυνήγι του κρυμμένου θησαυρού απευθυνθείτε στο περίπτερο που υπάρχει στα Λιοντάρια στην είσοδο της Βασιλικής του Αγίου Μάρκου. Υπενθυμίζουμε το site του Δήμου www.kastrino-karnavali.gr όπου μπορεί να ενημερώνεστε για όλες τις λεπτομέρειες…
Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να επικοινωνείτε στο 2810-399211

Ο Δήμος Ηρακλείου έχει ξεκινήσει την προετοιμασία για τις εκδηλώσεις του «Καστρινού Καρναβαλιού 2011»
Το πρόγραμμα εκδηλώσεων ξεκινάει από τις 19 έως και τις 27 Φεβρουαρίου 2011 και αναμένεται να προσελκύσει μικρούς και μεγάλους.
Ξέφρενα πάρτυ ,συναυλίες, κυνήγι του κρυμμένου θησαυρού αλλά και η μεγάλη παρέλαση την τελευταία μέρα στους κεντρικούς δρόμους της πόλης είναι μερικά από όσα έχει σχεδιάσει ο Δήμος προκειμένου να δημιουργήσει το εορταστικό κλίμα που απαιτούν οι μέρες της Αποκριάς.

Το πρόγραμμα των εκδηλώσεων περιλαμβάνει:

• Αποκριάτικα παραδοσιακά δρώμενα από όλη την Ελλάδα
• Μουσικές Αποκριάτικες παραστάσεις
• Το Καρναβάλι των παιδιών (Κυριακή 20/2)
• Παιδικό κυνήγι του κρυμμένου θησαυρού (Κυριακή 20/2)
• Την γιορτή της Τσικνοπέμπτης
• Αποκριάτικη καντάδα
• Μουσική παρέλαση από Φιλαρμονικές Δήμων της Κρήτης
• Το 9ο Κυνήγι του Κρυμμένου Θησαυρού (Κυριακή 27/2)
• Και την μεγάλη παρέλαση των Καρναβαλιστών (Σάββατο 26/2)
ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ - ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ
1) Για την μεγάλη παρέλαση των μεταμφιεσμένων Ομάδων (Σάββατο 26/2) και προμήθεια Αποκριάτικων στολών τηλ: 2810-399211 - 399212
2) Για το κυνήγι του Κρυμμένου θησαυρού (Μικρών και μεγάλων)
τηλ: 6973096429 - 6937328686
3) Γενικές πληροφορίες www.kastrino-karnavali.gr 

Facebook Group!




Ρεθεμνιώτικο Καρναβάλι 2011
Εκδηλώσεις ΕΔΩ!
Ομάδες ΕΔΩ!


Το MarkoutsoTeam θα είναι και στα 2 καρναβάλια! περισσότερες πληροφορίες στο μέλλον σε νέο ποστ!!!