Charmed -Οι Μάγισσες



Η ιστορία ξεκινάει όταν οι 3 αδερφές Πάϊπερ(Ηοlly Mary Combs), Φοίβη(Alyssa Milano) και Πρού(Shannen Doherty) ανοίγουν ένα μαγικό βιβλίο που ήταν κρυμμένο στην σοφίτα τους για πολλά χρόνια και ανήκε στην γιαγιά τους, η οποία τις μεγάλωσε μετά τον θάνατο της μητέρας τους. Το βιβλίο ονομαζόταν το βιβλίο των σκιών και στην πρώτη σελίδα του ήταν γραμμένη μια αρχαία προφητεία που έλεγε πως 3 αδερφές μάγισσες θα ανατρέψουν τον μαγικό κόσμο με τις δυνάμεις τους. Ύστερα απο εκείνη την βραδιά οι 3 αδερφές έλαβαν τις δυνάμεις τους και το ανακάλυψαν η κάθε μία με τον δικό της τρόπο. Εκτός όμως απο τις προσωπικές τους δυνάμεις είχαν μία συλλογική δύναμη η οποία ήταν πιο ισχυρή απο κάθε τι άλλο στον μαγικό κόσμο, την δύναμη των τριών, η οποία πήγαζε απο την αδερφική αγάπη και συντροφιά. Μέσα σε 8 χρόνια και (8 κύκλους) οι γυνάικες αυτές ζούν διάφορες περιπέτειες και βιώνουν την αγάπη αλλα και τον θάνατο.

Κάθε κύκλος είχε ξεχωριστό θέμα

1ος Κύκλος 1998-1999:
Οι 3 αδερφές ανακαλύπτουν τις δυνάμεις τους και αντιμετωπίζουν τους δαίμονες του Κάτω κόσμου. Η Πάϊπερ με την δύναμή της να μπορεί να παγώνει τον χρόνο, η Φοίβη να βλέπει το μέλλον και η Πρού να μετακινεί αντικείμενα με το μυαλό της έρχονται αντιμέτοπες με ισχυρούς δαίμονες που προσπαθούν να τις εξοντώσουν με στόχο να διαψεύσουν την προφητεία και να κερδίσουν δύναμη. Οι 3 αδερφές ζούν τον θάνατο του Άντι, του μεγάλου έρωτα της Πρού , με τον οποίο κλείνει ο πρώτος κύκλος

2ος Κύκλος 1999-2000:
Στον 2 χρόνο, οι 3 αδερφές μαθαίνουν να ελέγχουν περισσότερο τις δυνάμεις τους, να γράφουν ξόρκια αλλα και να κατασκευάζουν φίλτρα. Η Πάιπερ ερωτεύεται τον πολυτεχνίτη τους Λίο, ο οποίος αποδεικνύεται πως είναι λευκός φύλακας(άγγελος οδηγός για νέες μάγισσες) ,αλλά προτιμάει να κρατήσει την αληθινή του ταυτότητα κρυφή απο τις 3 μάγισσες. Επίσης ανακαλύπτουν την Τριάδα, 3 πολύ ισχυρούς δαίμονες που συνεχώς προσπαθούν να τις αποδυναμώσουν προκειμένου να ηγηθούν στον μαγικό κόσμο.

3ος Κύκλος 2000-2001:
Ο 3ος χρόνος που είναι και ο πιό ανατρεπτικός, ξεκινάει με την αποκάλυψη του Λίο στις 3 αδερφές με έναν τραγικό τρόπο. Ο μαγικός κόσμος μεγαλώνει καθώς γνωρίζουμε νέα πλάσματα και νέες υπάρχουσες δυνάμεις που κρατάνε την ισορροπία του κόσμου. Η τριάδα στέλνει τον Κόουλ, έναν δαίμονα με στόχο να καταστρέψει τις Μαγευτικές παριστάνοντας τον δικηγόρο τους και μαθαίνοντας τις αδυναμίες τους, αλλά αυτός ερωτεύεται την νεότερη αδερφή Φοίβη και προσπαθούν να ζήσουν τον παράνομο έρωτά τους. Τελικά η δύναμη των τριών καταφέρνει να καταστρέψει την Τριάδα, ομως μία νέα απειλή εμφανίζεται..... η Πηγή, ένας σατανικός πανίσχυρος δαίμονας που συνεχίζει το έργο της Τριάδας. Ο κύκλος τελειώνει με την τυχαία αποκάλυψη των μαγισσών στους ανθρώπους , η οποία ελκύει τα Μ.Μ.Ε. και με αποτέλεσμα να πεθάνει η Πάιπερ. Η Πρού εξοργισμένη ζητάει την βοήθεια απο τον δαίμονα του χρόνου και αυτός συμφωνεί να της την δώσει.....τέλος ο χρόνος γυρνάει αλλα με παρόμοια κατάληξη, η Πάϊπερ βρίσκει την ζωή της αλλα πλέον η Πρού είναι νεκρή.

4ος κύκλος 2001-2002:
Οι 2 αδερφές προσπαθπύν να επαναφέρουν την Πρού στην ζωή δίχως την οποία δεν μπορεί να υπάρξει η δύναμη των τριών, μάταια όμως γιατί τα πάντα συμβαίνουν για κάποιο λόγο.
Πρίν πεθάνει η μητέρα τους, είχε κρυφό δεσμό με τον Λευκό της φύλακα με τον οποίο αποκτήσαν άλλη μία κόρη, την Πέητζ. Διστυχώς οι σχέση Μάγισσάς και Λευκού φύλακα απαγορεύεται και έτσι αναγκάστηκαν να δώσουν το παιδί για υιοθεσία. Έτσι χωρίς να έχουν ξεπεράσει τον θάνατο της Πρού βρίσκουν την καινούρια αδερφή τους και της αποκαλύπτουν οτι είναι μάγισσα. Η δύναμη των τριών επανέρχεται και μαζι οι 3 αδερφές καταστρέφουν την Πηγή.

5ος Κύκλος.....

6ος Κύκλος.....

7ος Κύκλος.....

8ος Κύκλος.....