Λαχταριστές τροφές που φουντώνουν τη λίμπιντο

Έχεις ακούσει για τροφές που μπορούν να φουσκώσουν τη σεξουαλική σου διάθεση στο λεπτό. Συνήθως βέβαια, τα θαλασσινά και όστρακα που προτείνουν πολλοί, προκαλούν αλλεργίες, δε ταιριάζουν στις γεύσεις που προτιμάς και κοστίζουν μια περιουσία. Εμείς βρήκαμε 8 τροφές σούπερ λαχταριστές και εύκολες να τις βρεις που μπορούν να κάνουν τη λίμπιντό σου ν' ανθίσει ξανά!



1. Στάσου μύγδαλα:
Τα αμύγδαλα καθώς και οι λοιποί ξηροί καρποί είναι φουλ στα λιπαρά οξέα και βοηθούν τις ορμόνες σου να παραμένουν σε ισορροπημένα επίπεδα. Άσε ου έτσι κι αλλιώς, οι ξηροί καρποί είναι φανταστική πηγή ενέργειας, οπότε θα κάνετε και θα ξανακάνετε έρωτα δίχως τέλος και χωρίς να νιώσετε εξάντληση.








2. Σαντιγί αγάπη μου:
Αυτή η γλυκιά αμαρτία δεν είναι τυχαίο που αποτελεί κύριο εργαλείο στο παιχνίδι του έρωτα. Η υψηλή περιεκτικότητά της σε κορεσμένα λίπη και η άγλυκη γεύση της μπορεί να δώσει έξτρα τόνωση τόσο στα οιστρογόνα σου, όσο και στην τεστοστερόνη του. Οπότε, μην σπαταλάς την σαντιγί πάνω στο κορμάκι του χωρίς να την απολαμβάνεις και γευστικά κατόπιν γιατί εσύ χάνεις. Γενικά κάθε γαλακτοκομικό πλήρες προϊόν μπορεί να κάνει θαύματα με τη λίμπιντό σου.






3. Συκαλάκι κανείς:
Πλούσιο σε αμινοξέα το γευστικό σύκο αυξάνει την σεξουαλική σου διέγερση και την αντοχή σου. Τα σύκα χρησιμοποιούνταν ως κατ' εξοχήν αφροδισιακές τροφές από τα αρχαία χρόνια και τα μάλιστα τα γνωστά αρχαιοελληνικά όργια λάμβαναν χώρα μετά από την απόλαυση μεγάλης κατανάλωσης σύκων. Ταυτόχρονα, το σύκο είναι γεμάτο πρωτεΐνη που βοηθά στην παραγωγή των ορμόνων του σεξ.





4. Φάε το εξωτικό σου αβοκάντο:
Τα αβοκάντο είναι φουλ στα υγιεινά λιπαρά που κάνουν καλό στη διάθεση, στην ισορροπημένη αρτηριακή πίεση και στην καλή κατάσταση της καρδιάς. Και ως γνωστός, αν η καρδιά είναι καλά, το αίμα ρέει σωστά εκεί χαμηλά στα γεννητικά όργανα του καλού σου. Ταυτόχρονα, το αβοκάντο είναι γεμάτο βιταμίνη B6, φολικό οξύ και κάλλιο που βοηθούν τις γυναίκες ν' αποκτούν περισσότερη αντοχή... και στο κρεβάτι.







5. Λίγο κόκκινο κρασί, λίγο θάλασσα και το αγόρι μου:
Το κόκκινο κρασί είναι πλούσιο σε αντιοξειδωτικά που είναι απαραίτητα για την υγεία σου γενικά αλλά και για την ισορροπία της προγεστερόνης και τεστοστερόνης στον οργανισμό σου. Ναι, όλες οι γυναίκες έχουμε ολίγη τεστοστερόνη μέσα μας. Όταν μάλιστα απολαμβάνεις το κόκκινο κρασάκι σου με τη συντροφιά που επιθυμείς, τα αισθήματα αγαλλίασης και αγάπης φουντώνουν και το ερωτικό παιχνίδι κυλά πιο εύκολα. Βέβαια, πρόσεξε μην το παρακάνεις στην κατανάλωση κρασιού, γιατί η υπερβολική ποσότητα αλκοόλ στο αίμα σου, θα έχει τα αντίθετα από τα επιθυμητά αποτελέσματα.










6. Κόκκινη καυτή πιπεριά:
Η κόκκινη πιπεριά δεν αυξάνει μόνο τη θερμοκρασία στο κορμί σου αλλά βάζει φωτιά και στα σεντόνια σου. Η πιπεριά τσίλι χρησιμοποιούνταν από τα αρχαία χρόνια στην Κίνα για να ρυθμίζει την κυκλοφορία του αίματος και η καλή κυκλοφορία βοηθά τα γεννητικά όργανα να λειτουργούν πιο σωστά ενώ υποβοηθά και τον οργασμό.







7. Οh Banana Joe:
Αυτό το πονηρά σχηματισμένο φρούτο περιέχει το ένζυμο βρωμελαΐνη που μπορεί να ανεβάσει την λίμπιντό σου στα ύψη. Ταυτόχρονα, η μπανάνα είναι πλούσια σε ποτάσιο, ριβοφλαβίνη και άλλες βιταμίνες Β που κάνουν καλό στη συνολική σου υγεία. Κι αν αγχώνεσαι για τις θερμίδες της μπανάνας, μέσα σε μια ωρίτσα σεξ μπορείς να κάψεις μέχρι και 300 θερμίδες.










πηγή :suvlaki.blogspot.com