Resident Evil 5


To 5o παιχνίδι της σειράς Resident Evil έχει να υποσχεθεί πολλά με τα γνωστά και ανατριχιαστικά στοιχεία που το κάνουν ξεχωριστό και κόβουν την ανάσα!!


Γραφικά & Ήχος

Το πρώτο πράγμα που με εξέπληξε σε αυτό το παιχνίδι ειναι το ρεαλιστικά γραφικά του. Απο τις λεπτομέρειες των προσώπων μέχρι και την κίνηση των χαρακτήρων, το παιχνίδι σε καλως ορίζει σε ένα περιβάλλον, όπου νιώθεις ευάλωτος και έτοιμος για όλα. Σκηνές βίας με αποκρουστικές εικόνες και ανατριχαστικοί ήχοι που σου κόβουν την ανάσα. Αν προσθέσεις και τη μουσική υπόκρουση τότε συμπληρώνεις μια άψογη εικόνα.



Χειρισμός

Εδώ μας τα χαλάει...Μη έχοντας παίξει προηγούμενους τίτλους της σειράς δεν κατάφερα να συνηθίσω την εκνευριστική κάμερα που σε εμποδίζει απο το να βλέπεις τι γίνεται πίσω απο τον αριστερό σου ώμο. Και δυστυχως δεν είναι μόνο αυτό...Το shooting είναι ένα ακόμη πρόβλημα καθώς, δε σε αφήνει να μετακινείς τον παίκτη την ώρα που στοχεύεις, πράγμα διόλου βολικό την ώρα που σου επιτίθονται απο παντού!



Ευτυχώς υπάρχει ενας τρόπος να "κλέψεις" και να τροποποιήσεις την κάμερα κατεβάζοντας το Trainer το οποίο περίεχει διάφορα άλλα τερτίπια τα οποία μπορείς να θεωρήσεις χρήσιμα.

Γενικά

Ένα ωραίο σε γενικές γραμμές παιχνίδι που το δυνατό του σημείο είναι τα γραφικά και ένα δυνατό σενάριο. Μετά απο λίγη ωρα μπροστά στην οθόνη σου θα συνηθίσεις το διαφορετικό χειρισμό του και θα το απολαύσεις αν είσαι fan του είδους!

Trailer