World War Hulk



Ακόμα ένα συναρπαστικό crossover της Marvel Comics...


Η μυστική οργάνωση με το όνομα Illuminati αποτελούμενη απο τους υπερήρωες Iron Man,Mr. Fantastic,Black Bolt και Dr. Strange,συγκεντρώθηκε πεπεισμένοι οτι μπορούσαν να αποφασίσουν καποια σημαντικά πράγματα χωρίς να ενημερώθουν οι υπόλοιποι υπερήρωες. Μία απόφαση τους ήταν να διώξουν τον καταστροφικό και ασταμάτητο πλέον Hulk(Bruce Banner), και να το στείλουν σε έναν άλλον πλανήτη οπου θα βρεί αυτο που αναζητούσε τοσο καιρο την ησυχία του. Καταφέροντας να τον ξεγελάσουν τον στέλνουν σε ένα δορυφόρο όπου τον παγιδεύουν και το στέλνουν στο διάστημα. Μετά ομως απο έναν λάθος υπολογισμό, ο Hulk δε προσγειώνεται στον πλανήτη που υπολόγιζαν οι διώκτες του...



Η σειρά χωρίζεται σε 3 μέρη:

1. Planet Hulk - Ο Hulk φτάνει στο νέο πλανήτη οπου τον αιχμαλωτίζουν και τον κάνουν μονομάχο. Εκεί μαζί με τη νέα του συμμαχία απο άλλους μονομάχους θα προσπαθήσουν να ρίξουν τη βασιλεία και να φέρουν τη δικαιοσύνη.

2. World War Hulk - Ο Hulk επιστρέφει ακόμα πιο θυμώμένος στη γή με σκοπό να εκδικηθεί τους ανθρώπους που τον έδιωξαν. Όλη η κοινότητα των υπερηρώων θα επιστρατευτούν για να τον σταματήσουν. κατι που δε θα αποδειχτεί τόσο εύκολο.

3- AfterSmash - Εδω περιγράφονται οι συνέπειες μετά τις καταστροφικές μάχες που έγιναν με την άφιξη του Hulk.



Σίγουρα μια πολυ καλοφτιαγμένη ιστορία με συναίσθημα αλλα και αρκετή βία και δράση. Προσωπικά ένα απο τα αγαπημένα μου. Αξίζει να διαβάσετε όλα τα τεύχη της σειράς!

Καλή Ανάγνωση!!!



Markoutsos



Δείτε επίσης : Marvel Civil War