All Star Game 2011 - Το Μπάσκετ είχε γιορτή!


Ολοκληρώθηκε με επιτυχία το All-Star Game του ελληνικού μπάσκετ στον Πύργο Ηλίας, το Σαββατοκύριακο με πολλές εκπλήξεις, θέαμα και καλή διάθεση!



Η διοργάνωση ξεκίνησε το Σάββατο με αυτό που οι Αμερικανοι λένε "Rookie Challenge" δηλαδή, οι νέοι ανερχόμενοι παίκτες του ελληνικού μπάσκετ,χωρισμένοι ηλικιακά σε Under22 και Under20 να δίνουν έναν αγώνα μεταξύ τους, μόνο και μόνο για να διασκεδάσουν το κοινό και να το χαρούν και οι ίδιοι!Highlight του παιχνιδιού όταν ο Κατσιβέλης σήκωσε τον...ανττίπαλο του Παπαντωνίου για να καρφώσει την μπάλα στο καλάθι!


Ανάλογο και ακόμα πιο εντυπωσιακό το παιχνίδι των "σεσημασμένων" πια παικτών! Χωρισμένοι σε Έλληνες(greek stars) και Ξένους(rest of the world) χάρισαν ένα υπέροχο παιχνίδι στον κόσμο με χιούμορ και χαμόγελα στα πρόσωπα τους. Είδαμε απίστευτο θέαμα απο τους Ξένους και τρελό πονταρισμα απο τους Έλλληνες! Ο Πατ Καλάθης και ο Αντώνης Φώτσης κλέψαν την παράσταση με εντυπωσιακά καρφώματα και κινήσεις γεμάτες κέφι!

Και τις δύο μέρες διοργανώθηκαν και οι διαγωνισμοί τριπόντων και καρφωμάτων.

Αναλυτικά οι νικητές στις δύο εκδηλώσεις είναι:


Κώστας Σλούκας στα τρίποντα των νέων

Ντρού Νίκολας στα τρίποντα των greek stars

Λανς Χάρις στα καρφώματα των greek stars

Το χιούμορ δεν έλειψε απο τους διοργανωτές, τους εκφωνητές μέχρι παίκτες και επιτελείο με τον Όμπραντοβιτς να πετάει ατάκες. Την παράσταση έκλεψαν οι μαζορέτες της Kimki απο τη Ρωσία,oi NEBMA με τη Στικούδη και διάφορες χορευτικές και ακροβατικές ομάδες! Το κοινό επίσης απόλαυσε ις μασκότ του Παναθηναικού και του Κολοσσού της Ρόδου, Mr. Green και Κολοσσάρα αντίστοιχα να φυτρώνουν παντού!



Τρομερή οργάνωση απο τον Πύργο καιι τρελά κέφια απο όλους! Δεν υπάρχουν άλλα λόγια...

Αυτή είναι η Γιορτή του Μπάσκετ!!!