Η Apple ανέβαλε την κυκλοφορία του iPad 2 στην Ιαπωνία


Η Ιαπωνία εξακολουθεί να βρίσκεται σε κρίσιμη κατάσταση μετά τον ισχυρό σεισμό και το τσουνάμι την περασμένη Παρασκευή. Την ίδια ημέρα η Apple ξεκίνησε την διάθεση του iPad 2 στις ΗΠΑ.
Η Apple έχει καθορίσει για το τελευταίο της tablet ως παγκόσμια μέρα κυκλοφορίας την 25ηΜαρτίου που όπως είναι φυσιολογικό τότε θα κυκλοφορούσε και στην Ιαπωνία. Λόγω των ειδικών συνθηκών όμως,
η Appleδήλωσε ότι ως αποτέλεσμα των καταστροφών, αναβάλλεται η κυκλοφορία του iPad 2 στην Ιαπωνία. Κάτι βέβαια που είναι απολύτως λογικό καθώς τέτοιες ώρες μάλλον κανένας Ιάπωνας δεν θα ενδιαφερόταν να αγοράσει tablet.

Η NatalieKerris εκπρόσωπος της Apple ανέφερε σε σχετική αναφορά της: “Θα καθυστερήσουμε την διάθεση του iPad 2 στην Ιαπωνία, ενώ η χώρα και οι ομάδες μας επικεντρώνονται στην ανάκαμψη από την πρόσφατη καταστροφή. Οι καρδιές μας είναι πλάι στο λαό της Ιαπωνίας, συμπεριλαμβανομένων των εργαζομένων μας και των οικογενειών τους, οι οποίοι έχουν επηρεαστεί από αυτή τη φοβερή τραγωδία”.
Η Apple έχει διευκολύνει τις δωρεές προς τον Ερυθρό Σταυρό μέσω του iTunes. Οι χρήστες μπορούν να δωρίσουν 5, 10, 25, 50, 100 ή 200 δολάρια. Η Apple δήλωσε ότι δεν θα κρατήσει προμήθεια από τις δωρεές και το 100% αυτών θα διαβιβαστεί στον Ερυθρό Σταυρό.
πηγή:www.secnews.gr