Ο Μιχάλης Ζαμπίδης νικητής στο Iron Challenge!




Ανάμεσα σε μία λαοθάλασσα χθες να τον απογειώνει ο Μιχάλης Ζαμπίδης κατάφερε να αποδείξει για μία ακόμα φορά το ταλέντο του στο kick boxing, να υπερασπιστεί το τίτλο του King of The Ring και να προσθέσει ακόμα μία νίκη στο ενεργητικό του απέναντι στον μισό Τούρκο και μισό Ολλανδό Ali Gunyar!




Δε θα σχολιάσω πολύ για το θέαμα,γιατί αν και καλοστημένο ήταν απλά μία ακόμα γιορτή για τον Ant1 και όχι για το άθλημα(να μου πεις αν ο Ζαμπίδης δεν ηταν στο dancing with the stars θα ασχολιόταν τόσο παλί μαζί του ο Ant1,άσχετο που το αξίζει..). Με παρουσιαστή το Σάββα Πούμπουρα, δεκάδες επίτιμους καλεσμένους και πολλούς διάσημους καλλιτέχνες και συγκροτήματα, ο κόσμος απόλαυσε το θέαμα και το Μιχάλη Ζαμπίδη εν δράσει!Πιο συγκεκριμένα στη σκηνή ανέβηκαν οι TU, η Νίκη Πόντε, οι Nebma, οι Vegas και οι Dead Prezz που μας χόρεψαν στους ρυθμούς breakdance!Εκτός απο τον μεγάλο αγώνα,πήραν μέρος και άλλοι παλαιστές στη διοργάνωση. Συγκεκριμένα οι αγώνες που προβλήθηκαν ήταν οι εξής:

Αλέξανδρος Χατζηχρόνογλου (Ασκητής) Vs Βασίλης Καραγιαννίδης (Αθανασόπουλος)

Μαρία Πανταζή (Παπαδόπουλος/Χαλκίδης) Vs Δημητρακοπούλου Δήμητρα (Κρητικός)

Φλωριάν Μάρκου (Αρμάγος) Vs Αλέξανδρος Γκερέκος (Αλεξάκης)

Σταύρος Εξακουστίδης (Δρίνας) Vs Νίκος Γκίκας (Θεοφάνους)


Όταν ήρθε η ώρα για το μεγάλο αγώνα, ο Μιχάλης Ζαμπίδης κατέφθασε με υπόκρουση το ζεϊμπέκικο της Ευδοκίας και αποθεώθηκε απο τους Έλληνες φιλάθλους, αντίθετα με τον Ali Gunyar, που χορεύοντας σε ρυθμούς τσιφτεντελιού, δέχτηκε το γιουχάρισμα των θεατών.Παρουσίαση,εθνικοί ύμνοι και ο αγώνας ξεκινάει!



Απο τον πρώτο γύρος ο Μιχάλης φαίνεται να υπερτερεί απέναντι στον τούρκο αντίπαλο του που φαινόταν επιφυλακτικός και δεν έλεγε να ξεκολλήσει απο την άμυνα πάρα μόνο για να κλωτσήσει.Αν και στους επόμενους μπορούμε να πούμε οτι ξεθάρρεψε αλλά στους ίδιους ρυθμους κινήθηκε και ο Ζαμπίδης που κατάφερε να δώσει αρκετά χτυπήματα στον Ali. Στα μισά του 4ου γύρου και σε όλο τον 5ο, ο Gunyar φάνηκε να χάνει την αυτοσυγκέντρωση του και να δέχεται το ένα χτύπημα μετά το άλλο.Παρόλα αυτά κατάφερε να μείνει όρθιος και έτσι να τελείωσει τον αγώνα.Η νίκη ήταν ολοφάνερα του Μιχάλη που πέτυχε δυνατά και πολλά χτυπήματα ενω ο ίδιος δέχτηκει λίγα. Με βαθμολογία απο τους κριτές με 50-45.Ο Μιχάλης Ζαμπίδης σήκωσε τη ζώνη του King of the Ring μέσα σε επευφημίες και χειροκροτήματα. Πιάνοντας το μικρόφωνο θέλησε να ευχαριστήσει το επιτελείο του,τον κόσμο και την παραγωγή ενω δε δίστασε να ζητήσει συγγνώμη απο τους έλληνες που δεν κατάφερε να ρίξει knock-out τον αντίπαλο του, δείχνοντας πόσο το ήθελε και πόσο το κυνηγούσε!



Κάπου εδώ τελείωσε και η μετάδοση.Μια ωραία εικόνα έμεινε απο όλους πιστεύω αν και έχω να πω οτι η σκηνοθεσία είχε μερικά προβλήματα χάνοντας μερικές ωραίες φάσεις του αγώνα. Παρόλα αυτά ο Μιχάλης "Iron Mike" Ζαμπίδης έκανε αυτό που ξέρει πολύ καλά και απέδειξε για μία ακόμα φορά οτι για να κερδίσεις κάτι δε χρειάζεσαι μόνο μπράτσα αλλα και καλή καρδιά!



Markoutsos